Tauon paikka

Kuuntele hetki sisäistä hiljaisuutta, oman hengityksen, oman sydämen lyöntiä.
Huomaatko, välissä on aina pieni tauko. Tauko rytmittää sanoja, hengitystä, kaikkea olemuksessa. Ihmisen tietoisuudessa ja tietoisuuden avautumisessa on hengähdys taukoja, hengen taukoja.

Kuuntele kehoa, kun askellat. Jalka lipuu hetken tyhjänpäällä ja silti tasapaino säilyy. Askellus rytmittää kävelyä, jolloin liike auttaa pysymää tasapainossa.
Pysähdys ja tauko kerää itseensä luottamuksen perustaa. Kannatteluna olemisen tunnetta.

Kuuntele ja tarkkaile kuinka pitkiä hengitys taukoja pystyt pitämään, ilman seuraavaa hengitystä sisään tai ulos. Luotatko että hengitys tulee ilman ponnistelua.
Ihminen kaipaa elämäänsä, päiväänsä ja tuntiinsa pysähtymisen hetkiä, taukoja, jossa energia kutoutuu, luottamuksen ja turvallisuuden tunteeseen.
Luontaisen rytmin ja liikkeen avulla siirrymme seuraavaan vaiheeseen, kohti seuraavaa pysähtymistä. Vaali näiden pysähtymisen paikkoja ja hetkiä. Ne antavat luottamuksen ja turvan tunnetta.
Niin liike ja tauko halaavat toisiaan ja olemme vapaampia koskettaa ja kohtaamaan tulevaa, varmoina ja luottavaisena.

Kävellessäsi pysähdy ihailemaan luonnon kauneutta, lumihiutaletta, oksistoa, taivasta, pilviä ja auringon säteitä. Kun pysähdymme ja annamme kehon rauhoittua. Voimme kokea valovirtaa ja kirkkauden hetkiä aistittavaan todellisuuteen. Pysähtyminen avaa kaikki aistit kokemaan.
Kun tietoisesti hengitämme valosäteitä, voimme saada uusia raikkaita, terveyttäviä viestiä maailmasta ja sisäisyydestämme. Ja olemme valmiimpia ​​vastaanottamaan seuraavaa tehtävää, kohtaamista ja matkaa.

Pysähtymisen taitoa voi harjoittaa. Pysähdy katsomaan toisen ihmisen vaatteita, silmiä, hiuksia, käsiä ja katso kauniisti hänen olemustaan ​​pysähtymisen tilassa.
Anna pysähdyksen tunteen hiljentää mieli ja hiljentää tunteet ja vain kokea puhtaan tietoisuuden hetki, läsnäolon hetki.

Kun teet kodin tai työn askareita, Pieni pysähtyminen itsen äärelle, hengityksen kuuntelu luo yhteyttä. Luoden rauhan, luottamuksen, turvallisuuden tunteen sisälläsi ja kaikkeen mitä pystyt hiljaisuudessa kohtaamaan.

Henkisen sydämen alue on hyvin tärkeä, sisäisen yhteyden elossa ja vireänä pitämiseen. Sama kun fyysinen sydän on kehollisuuden ylläpitämiseen.
Sydäntietoisuuden herääminen alkaa pienillä hetkittäisillä tauoilla, yhdistyen itseen, hengitykseen ja kehoon. Pienet tauot itsen äärellä, luo pohjaa luottamukseen ja turvallisuuteen. Ulkoinen asia ei voi sitä pitää, pohjimmiltaan. Ulkoinen muuttuu ja sitä ei voi hallita.

Oma elämä on aistittava ja siihen on hyvä pysähtyä.
Pysähtymisen kautta ja avulla, voi taas yhdistyä elämän ulkoisiin puoliin, ihmisiin, tekemisiin ja rakenteisiin. Voimme kätellä, halata ja koskettaa luottavaisena toisiamme.
Jos ihmisellä ei ole yhteyttä itseen, ulkoiset paineet ja haasteet murtaa luottamusta ja perusta särkyy. Turvattomuuden tunne lisääntyy ja kasvaa hallitsemattomaksi.
Pienet tietoiset hengitykset ja huomio sydämen alueella sekä avautuminen aistimaan, antaa pysähdyksen tuoman rauhan. Voimme hengittää ja koskettaa toisiamme sydämestämme.
Lämmöllä koskettaen Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468