Hinnat

LUONTAIS- JA HYVINVOINTI HOIDOT hinnat 2024

Valokehon -energiahoito 1,5h  85 € Hoito sisältää alkukeskustelun , hoidon 1h ja loppukeskustelun hoidossa tulleista asioista.

Valokehon -energiahoito 2h 95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, hoidon 1,5h  ja loppukeskustelun hoidossa tulleista asioista.

Valokehon -energiahoito+Äänimaljat 2h 95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, energiahoidon ja äänimalja kylvyn sekä jälkikeskustelu hoidossa tulleista asioista.

Etähoitona Valokehon energiahoito 45 min 62€ ( Varaa aika ajanvaruskalenterista ja maksa hoito verkkokaupan kautta. Varaus varmistuu maksamalla hoidon ennakkoon. Ota vastaan hoitoa rennosti leväten. Hoidon jälkeen laitan hoidonkulun s-postiisi)

Valokehon -energiahoito 1h 76€ Hoito sisältää alkukeskustelun, hoidon 45 min ja loppukeskustelun hoidossa tulleista asioista.

Oma Valokehoni Valmennus 2,5h Ohjaus sisältää keskustelua ja hoidon. Hoitojaksoja on 3 kertaa yht. 333€

Shiatsuhieronta 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun Shiatsuhoidon ja loppukeskustelun.

ValokehonShiatsu 2h  95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, Shiatsuhoiton  ja energiahoiton sekä loppukeskustelun.

Shiatsuhieronta  2h  95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, Shiatsuhoidon ja  loppukeskustelun.

ShiatsuaÄänimaljoilla 2h 95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, Shiatsuhoidon ja Äänimaljojen soiton sekä loppukeskustelun.

ValokehonVyöhyke  1,5h  82€ Hoito sisältää alkukeskustelun, vyöhykehieronnan  ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.

Vyöhykehieronta 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun, vyöhykehieronnan  ja loppukeskustelun.

Vyöhykehieronta 1h 64€ Hoito sisältää alkukeskustelun ja vyöhykehieronnan  ja loppukeskustelun


HIERONNAT vuodelle 2023

Klassinen hieronta

1h 52 €
1,5h 66 €

ValokehonHieronta 1,5h  82€ Hoito sisältää alkukeskustelun Klassisen hieronnan  ja energiahoidon  sekä loppukeskustelun.

Hieronta+Vyöhyke 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun Klassisen hieronnan ja vyöhykehieronnan sekä loppukeskustelun.

ValokehonKivihieronta 2h  95€ Hoito sisältää alku keskustelun, Kuumakivihieronnan ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.

Kuumakivihieronta  1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun, kuumakivi hieronnan.

Aromahieronta 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun, hoito öljyn valitsemisen ja aroma hieronnan.

ValokehonAromahieronta 2h  95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, eteerisen öljyn valitsemisen, aroma hieronnan ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.

ValokehonMeridiaanihieronta  2h  95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, hoito eteerisen öljyn valitsemisen, meridiaanihieronnan ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.  

ValokehonAromahieronta 1,5h 82€ Hoito sisältää alkukeskustelun, eteerisen öljyn valitsemisen, aroma hieronnan ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.

🍓Lisäpalveluna on mahdollista tilata hoidollinen meditaatio tukemaan hoidossa tapahtunutta hintaan 15€. Vahvistamaan energian laskeutumista olemukseen. Voimalliset intuitiiviset sanat tukevat prosessia mitä hoidossa on käsitelty. Äänite lähetetään s-postiin hoidon jälkeen.

🍓 mm. Euroopassa kukkauutteet ovat yleisesti käytössä terveyden tukena. Kukkaterapian on kehittänyt lääkäri Edward Bach 1920-luvulla. Kukkaterapia pyrkii auttamaan ihmisiä käsittelemään kehoon jumiutuneita tunteita. Hoidon jälkeen valitaan kukkaterapia uute, jota otetaan muutaman kerran päivässä. Kukkaterapia uute edistää energiatasolla tunne ja mielen uudistumista. Auttaa irti päästämään aikansa eläneistä tunne ja mielen malleista. Yksilöllinen pullo 30 ml hinta hoidon yhteydessä 17€

🍓 Hoitolassa voit tehdä itsellesi voimakorun ranteeseen. Kivi ja puuhelmiin ladataan hoitavaa voimauttavaa energiaa. Hinta 15€


SARJAHOIDOT

Suositus hoitoväliksi on noin 1-2 viikko. Sarjahoidon tarkoitus on aktivoida ja vapauttaa jännitteitä niin että häiriötila voi vapautua kehosta. Sarjahoidossa päästään syvemmälle alkusyihin ja saadaan pitkäaikaisempia tuloksia, kuin rentoutus tarkoituksessa käymiselle. Sarjahoito tehdään vähintään kahden viikon välein, sillä silloin edellisen hoidon vaikutukset tukevat seuraavaa hoitoa. Kehon tunne ja tapahtuma kokemukset purkaantuvat vähitellen ja vapauttaa asteittain aikaisempia jännitteitä. On hyvä olla tietoinen miksi keho kantaa kipua ja näin eheytyminen voi alkaa.

3 x 1,5h Valokehohoito 235 €

3 x 1,5h luontaishoito 220 €

3 x 1h vyöhykehieronta, 185 €

3 x 1,5h Klassinen hieronta, 190 €


LAHJAKORTTEJA voi tilata postitoimituksella, tulla hoitolaan tai osta Verkkokaupasta (=tulostettava lahjakorttikuva)

Shopping Cart
Scroll to Top