Hinnat

HIERONNAT JA LUONTAIS- JA HYVINVOINTI HOIDOT

LUONTAIS- JA HYVINVOINTI HOIDOT hinnat 2023

Valokehon Valonkosketus-energiahoito 1,5h  85 € Hoito sisältää alkukeskustelun , hoidon 1h ja loppukeskustelun hoidossa tulleista asioista.

Valokehon valonkosketus-energiahoito 2h 95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, hoidon 1.5h ja loppukeskustelun hoidossa tulleista asioista.

Valokehon ValonKosketus-energiahoito+Äänimaljat 2h 95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, energiahoidon ja äänimalja kylvyn sekä jälkikeskustelu hoidossa tulleista asioista.

Etähoitona Valokehon Valon Kosketushoito 45 min 62€ ( Varaa aika ajanvaruskalenterista ja maksa hoito verkkokaupan kautta. Varaus varmistuu maksamalla hoidon ennakkoon. Ota vastaan hoitoa rennosti leväten. Hoidon jälkeen laitan hoidonkulun s-postiisi)

Oma Valokehoni Valmennus 2,5h Ohjaus sisältää keskustelua ja hoidon. Hoitojaksoja on 3 kertaa yht. 333€

Shiatsuhieronta 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun Shiatsuhoidon ja loppukeskustelun.

ValokehonShiatsu 2h  95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, Shiatsuhoiton  ja energiahoito  sekä loppukeskustelun.

Shiatsuhieronta  2h  90€ Hoito sisältää alkukeskustelun, Shiatsuhoidon ja  loppukeskustelun.

ShiatsuaÄänimaljoilla 2h 95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, Shiatsuhoidon ja Äänimaljojen soiton sekä loppukeskustelun.

ValokehonVyöhyke  1,5h  82€ Hoito sisältää alkukeskustelun, vyöhykehieronnan  ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.

Vyöhykehieronta 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun, vyöhykehieronnan  ja loppukeskustelun.

Vyöhykehieronta 1h 64€ Hoito sisältää alkukeskustelun ja vyöhykehieronnan  ja loppukeskustelun


HIERONNAT vuodelle 2023

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan voi maksaa nyt myös smartum ja epassilla

1h 52 €
1,5h 66 €

ValokehonHieronta 1,5h  82€ Hoito sisältää alkukeskustelun Klassisen hieronnan  ja energiahoidon  sekä loppukeskustelun.

Hieronta+Vyöhyke 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun Klassisen hieronnan ja vyöhykehieronnan sekä loppukeskustelun.

ValokehonKivihieronta 2h  95€ Hoito sisältää alku keskustelun, Kuumakivihieronnan ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.

Kuumakivihieronta  1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun, kuumakivi hieronnan.

Aromahieronta 1,5h  76€ Hoito sisältää alkukeskustelun, hoito öljyn valitsemisen ja aroma hieronnan.

ValokehonAromahieronta 2h  95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, eteerisen öljyn valitsemisen, aroma hieronnan ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.

ValokehonMeridiaanihieronta  2h  95€ Hoito sisältää alkukeskustelun, hoito eteerisen öljyn valitsemisen, meridiaanihieronnan ja energiahoidon sekä loppukeskustelun.  

🍓Lisäpalveluna on mahdollista tilata hoidollinen meditaatio tukemaan hoidossa tapahtunutta hintaan 12€. Vahvistamaan energian laskeutumista olemukseen. Voimalliset intuitiiviset sanat tukevat prosessia mitä hoidossa on käsitelty. Äänite lähetetään s-postiin hoidon jälkeen.

🍓 Lisäpalveluna on mahdollista tilata kirjallinen yhteenveto hoidosta hintaan 18€. Tämä on pieni muistio hoidostasi.
Kirjoitus avaa hoidossa tapahtunut ja jää muistoksi , johon voi palata jälkeenpäin. Muistio lähetetään s-postiin hoidon.

🍓 mm. Euroopassa kukkauutteet ovat yleisesti käytössä terveyden tukena. Kukkaterapian on kehittänyt lääkäri Edward Bach 1920-luvulla. Kukkaterapia pyrkii auttamaan ihmisiä käsittelemään kehoon jumiutuneita tunteita. Hoidon jälkeen valitaan kukkaterapia uute, jota otetaan muutaman kerran päivässä. Kukkaterapia uute edistää energiatasolla tunne ja mielen uudistumista. Auttaa irti päästämään aikansa eläneistä tunne ja mielen malleista. Yksilöllinen pullo 30 ml hinta hoidon yhteydessä 15€

🍓 Hoitolassa voit tehdä itsellesi voimakorun ranteeseen tai nilkkaan. Kivi ja puuhelmiin ladataan hoitavaa voimauttavaa energiaa. Hinta 15€


SARJAHOIDOT

Suositus hoitoväliksi on noin 1-2 viikko. Sarjahoidon tarkoitus on aktivoida ja vapauttaa jännitteitä niin että häiriötila voi vapautua kehosta. Sarjahoidossa päästään syvemmälle alkusyihin ja saadaan pitkäaikaisempia tuloksia, kuin rentoutus tarkoituksessa käymiselle. Sarjahoito tehdään vähintään kahden viikon välein, sillä silloin edellisen hoidon vaikutukset tukevat seuraavaa hoitoa. Kehon tunne ja tapahtuma kokemukset purkaantuvat vähitellen ja vapauttaa asteittain aikaisempia jännitteitä. On hyvä olla tietoinen miksi keho kantaa kipua ja näin eheytyminen voi alkaa.

3 x 1,5h Valokehohoito 235 €

3 x 1,5h luontaishoito 220 €

3 x 1h vyöhykehieronta, 185 €

3 x 1,5h Klassinen hieronta, 190 €


LAHJAKORTTEJA voi tilata postitoimituksella, tulla hoitolaan tai osta Verkko kaupasta (=tulostettava lahjakorttikuva)

 

Kuva Jani Salonen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468