Mira Vatanen

Mitä enemmän tiedostaa itsessään tunne- ja mielensolmuja ja avaa niitä, hyvinvointi lisääntyy.

Nimeni on Mira. Omien kipujen myötä heräsin tutustumaan itseeni. Pikkuhiljaa aloin ymmärtämään, että omaan itseeni tutustuminen avaa ovia paljon laajempaan ja runsaampaan elämän kuvaan. Koko elämäni kaikki tasot alkoivat muuttua ulkoisesti ja sisäisesti. Sain myös voimaa ja uskallusta vaihtaa ammattia, jossa olin ollut 20 vuotta ja ryhdyin palkkatyöläisestä kokopäivä yrittäjäksi.

Vaikka muutokset toivat paljon kipujakin, aloin voimaan henkisesti paremmin. Mitä enemmän tiedostaa itsessään tunne- ja mielensolmuja ja avaa niitä, hyvinvointi lisääntyy. Omaan itseen tutustuminen herätti  kiinnostuksen valo eli energiajärjestelmästämme sekä keho eli fyysisestä järjestelmästämme. Yhdessä valokehon hoitaminen lisää terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Olen nyt 16 vuotta tehnyt asiakastyötä ja vetänyt ryhmiä, joiden avulla tietämys ja kokemus  lisääntynyt. Kiitän jokaista tapaamaani asiakasta, siitä opista ja viisaudesta mitä heiltä saan. Pikkuhiljaa  läsnäolon avulla luottamus lisääntyy ja voimme hellittää elämän virtaan.

Oman johdatukseni avulla löysin omat koulutukset ja hoidot. Niiden avullaan olen saanut kasvattaa omat siivet ja juuret syvälle itseeni. Hoidot ja ryhmätyöskentely on tärkeä osa, tässä jatkuvassa muutoksen virrassa

Intuitiiviset aistit ovat aktivoituneet syvemmin ja avautuneet laajemmin. Selvätuntoisuus ja selvänäköisyys sekä valon kanavointi asettuvat omaan linjaansa. Tätä puolta käytän intuitiivisesti valon ohjauksessa hoito ja ryhmä tapaamisissa.

Asiakastyö opettaa jatkuvasti lisää ja sen kokemuksellisen tiedon haluan jakaa asiakaskohtaamisissa. Opiskelen nyt ohjaajasta Jooganopettajaksi. Tästä saan lisää tietoa ja välineitä ryhmäohjaukseen ja yksilöhoitoihin. Kehon integrointi valo yhteyteen on yksi sielun tehtävistäni.

Koen, että yksiöhoidot ja ryhmä työskentelyt auttavat vapauttamaan ja nopeuttamaa eheytymistämme sekä voimaan paremmin keho-mieli- sielu yhteydessä. Teoriaan ja kokemukseen pohjautuva tieto ihmisen järjestelmästä, auttaa ymmärtämään myös itsessä ja toisissa tapahtuvia muutoksia. Uudistumme tunne- ja mielentasoilla jatkuvasti.

Saamme ymmärrystä omasta itsestä ja henki olemuksestamme. Sielun ja hengen pyhät transformoivat rakenteet näyttäytyvät jo selvemmin ja laajemmin. Elämme ihmeellistä aikaa.

Kuukausikirjeessä jaan tietoani ja kokemusta sen ajan tapahtumista ja energioista. Voit liittyä kirjeen saajaksi sähköpostilinkin kautta.

Opintieni

Intuitiivinen/Valonkosketus-energiahoitaja ja kouluttaja 2006-
Koulutettu Hieroja 2010
Luontaishoitaja 2010
Diplomi Shiatsuterapeutti 2011
Diplomi Vyöhyketerapeutti 2012
Jooganopettaja (SJL) Ohjaaja (Opiskelija 2019-

Kuulun Valviran ja LKL:n  (luontaislääketieteen keskusliitto) rekisteriin

Shopping Cart
Scroll to Top