Valokehon blogi & tapahtumat

Valokehon äänimalja hetket

Valokehon äänimalja hetket

ÄÄNIMALJAT JA LEMPEÄ LIIKE HETKET

Lempein ohjatuin jooga liikkein avaamme kehoa. Liikkeet valmistelevat kehoa vastaanottamaan äänimaljojen tuomaa syvärentoutumisen tilaa. Rauhallinen Hatha jooga sopii kaikille ja syventää kehon viestejä. Oma kehotietoisuus laajentuu ja ymmärrys oman kehon tilasta syventyy.

Kehon avauksen jälkeen lepäämme pehmeillä patjoilla ja kuuntelemme äänimaljojen vaikutuksia kehossamme. Äänimaljat rentouttaa ja niiden vaikutus perustuu resonanssiin eli myötä värähtelyyn sekä ääniaaltoihin.
Syvärentoutuminen muuntaa aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfa- tai jopa thetatasolle.
Äänivärähtely vaikuttaa parasympaattiseen hermoston rentoutumisen kautta veren- ja imunestekierron vilkastumiseen, hengityksen syventymiseen, ruuansulatukseen, unen laatuun sekä yleiseen rauhoittumiseen. Äänimaljat ja liike yhdessä ovat huikea keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Äänimaljat ja liike hetket valokehossa

🧡 Lauantaina 14.9 Klo 15:00-16:15 
💛 Lauantaina 14.12 Klo 15:00-16:15

Ilmoittaudu mukaan www.valokeho.fi varaa aika kalenterista. Tai s-posti Mira@valokeho.fi
Hinta 25€ sis alv 24% Maksu paikanpäällä kortti tai käteinen.

ÄÄNIMALJAT JA MEDITAATIO HETKET

Lepäämme pehmeillä patjoilla ja ohjaan meditaation. Meditaatio avaa valokehoamme ja sen energiajärjestelmää. Avaudumme sisäiseen sydäntietoisuuteen ja rentoudumme vastaan ottamaan valoinformaatiota. Ohjatun meditaation jälkeen, kuuntelemme äänimaljojen vaikutuksia kehossamme. Äänimaljat rentouttaa ja niiden vaikutus perustuu resonanssiin eli myötä värähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Syvärentoutuminen muuntaa aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfa- tai jopa thetatasolle. Äänivärähtely vaikuttaa parasympaattiseen hermoston rentoutumisen kautta veren- ja imunestekierron vilkastumiseen, hengityksen syventymiseen, ruuansulatukseen, unen laatuun sekä yleiseen rauhoittumiseen. Äänimaljat ja meditaatio yhdessä luon voimakkaan energialatauksen ja voimistaa energianvirtauksia.

Äänimaljat ja meditaatio hetket valokehossa.

💚 Lauantaina 10.8 Klo 17:00-18:15
💙 Lauantaina 12.10 Klo 15:00-16:15 
🧡Lauantaina 30.11 Klo 15:00-16:15

Ilmoittaudu mukaan www.valokeho.fi varaa aika kalenterista. Tai s-posti Mira@valokeho.fi
Hinta 25€ sis alv 24% Maksu paikanpäällä kortti tai käteinen.

Shopping Cart
Scroll to Top