Askeleita valokehoon

Askeleita valokehoon koulutus

Askeleita valokehoon:  Chakrat ja sisäinen lapsi koulutus alkaa 21.-22.9.2024.

Askeleita valokehoon kurssi on luonnollinen ja voimallinen apu edistämään omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkistä kasvua.

Kurssi sopii sinulle, jos olet kiinnostunut omasta henkisestä kasvustasi, haluat avata sydäntietoisuuttasi ja tutustua omaan valokehoosi. Oman intuition ja sydämen tien löytäminen sekä omien vahvuuksien ja lahjojen käyttöönotto rikastuttaa aina elämää ja tasapainottaa elämän solmukohtia. 

Kaikki tieto perustuu kokemukselliseen hoitotyöhön ja koulutuksiin, jossa on tutkittu ihmisen energiarakenteita ja niissä tapahtuvia muutoksia eheytymis-ja paranemisprosesseissa sekä henkisen transformaation prosesseissa.  Sekä omaan henkiseen avautumiseen ja sen tuomiin prosesseihin.  

Kurssi perustuu syvälliseen kokemukselliseen oppimiseen. Kurssin aikana osallistuja käy läpi oman yksilöllisen prosessinsa. Perus lähtökohta on läsnäolon harjoittaminen, intuition syventäminen sekä omaan sisäiseen lapseen tutustuminen.

Matka itsetuntemukseen ja avautuminen omille voimavaroille.  Pyrkimys on arvostaa oman elämän haasteita ja mahdollisuuksia sekä ymmärtää niitä sisäisen lapsen kautta.

Opettelemme tunnistamaan omia chakra energioita ja avaamaan omaa tietoisuutta. Jokaisella jaksolla teemme mm. meditaatioita ja itsehoito harjoituksia ja hyödynnämme erilaisia luovia ja kehollisia menetelmiä.

Kokemus kannattelevassa ryhmäprosessissa antaa osallistujalle luottamusta avautua sydämen viisauteen. Opettelemme syventämään oman intuition tunnistamista. Kokemuksellinen ja hyvin käytännönläheinen opiskelu auttaa käyttämään luovasti kaikkea opittua itsen kehittämiseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen.

Lähijaksojen teemat käsittelevät: 

– Rentoutus- ja liikeharjoitusten avulla opitaan tunnistamaan kehon viestejä ja niiden yhteyttä tunteisiin. Meditaatioharjoitukset avaavat sielutietoisuutta ja valoyhteyttä. Luovin harjoituksin vapaudutaan mielen rajoituksista ja tuodaan näkyväksi sielun sisäisiä kuvia. 
– Chakrat ja kehon harmonisointi
– Yhteys sisäiseen lapseen ja sen avulla itsetuntemukseen.  Ymmärryksen ja kiitollisuuden kautta vastaanotto omasta elämästä ja avautuminen sielunohjaukselle.

Askeleita valokehoon:  Chakrat ja sisäinen lapsi koulutus sisältää. Kolmena viikonloppua La klo 10:00-17:00 ja Su 10:00-16:00

Jyväskylässä alkavan kurssijakson päivämäärät:
🧡La-Su 21.-22.9.2024
💙La-Su 26.- 27.10
💚La-Su 23.-24.11

Koulutus toteutuu pienryhmänä, joten koulutukseen mahtuu mukaan 4-7 hlö:ä. Kurssipaikka Hoitohuone Valokeho Jyväskylä Polttolinja 37 40350 Jyväskylä. Toimipaikassa voi yöpyä pitkämatkalaiset maksutta ja sunnuntaisin syömme yhteisen keittolounaan. Koulutukseen kuuluvat kurssimateriaalit ja luovantyön välineet.

Koulutuksen hinta on 555€ sis.alv  Varausmaksu 100€, joka maksetaan verkkokaupan kautta varauksen yhteydessä ja vähennetään loppulaskusta. Koulutuksen voi maksaa kerralla tai 3x(155€) tästä sovitaan henkilökohtaiset ja laitan sopimuksen mukaan laskun.

Lämmöllä Mira💖-

Ilmoittautuminen varmistuu kun maksat varausmaksun 100€ verkkokaupan kautta. 

Lisätietoja mira@valokeho.fi

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top