Valokehon blogi & tapahtumat

Marionetti nukke

Omassa henkistymisen matkassani ja hoitotyössäni olen saanut ymmärrystä sydämen viisaudesta intuitiivisuuden avulla. Tunne herkkyys avautuu, kun sitä harjoittaa.
Synnynnäinen herkkyytemme kovettuu, elämän kokemustemme takia. Siksi on vaikeaa herkistyä, tunnistaa kehossamme kovettumia. Ne on painettu niin syvälle, että olemme piilottaneet ne itseltämme. Tulee ajatus itsensä unohtamisesta ja siitä olemme murheissamme, ahdistumme ja masennumme.

Kehon vinot epätasapainot näkyvät energiakehossa solmuina, kivettyminä ja tummina pilvinä. Hoitamalla ja huomioimalla nämä, asenteemme ja asentomme itseämme ja elämäämme kohtaan muuttuu. Kehollinen vääristymä tulee myös asteittain korjaantumaan.
Valokehossamme eli fyysisellä- ja energia keholla näyttäytyy kuin valoratoja, kaapeleita, jotka ovat mutkaisia. Kun väyliä saa avattua, tulee suorempi tunne yhteytys itseen ja toisiin sekä mieleen virtaa uutta ajatusta.

Joskus näytetään kuva siimasta, joka on luonut kiinnittymiä eri puolille kehoa. Tätä siimaa purkaessa voi tuntea, että kehoa vedetään kuin marionetti nukkea. Kun siimaa irrotellaan voi tulla nykäisyjä, laajentumisen ja supistumisen tunnetta sekä kokemus että konkreettisti jotain, vedetään pois.
Kauniisti valo avaa nämä kiinnittymät ja poistaa siimaa, jolla meitä on helppo koukuttaa ja Kalastella.

Tulemme tietoisemmaksi mitä itsessä tapahtuu. Olemme suorempia kommunikoinnissamme ja tunneilmaisussa. Olemme herkempiä mitkä asiat ja tunne langat saavat meidät sidottua vielä vanhaan tunne ja käyttäytymis- ansaan.

Poistamalla lankoja ja kiinnittymiä voi keho tuntua Raskaalta ja kipeältä. Kehomme kaipaa lepoa, palautumista hoidosta ja nukkumista, unta jonka aikana keho korjaa tilaansa.
Keho palautuu samalla tavalla kun kehollisesta hieronnasta tai hoidosta.
Tarvitaan palautumisaikaa sillä, heti hieronnan jälkeen voi tulla revähdyksiä. Annettava olemuksen toipua hoidosta ja rauhassa asettua uuteen linjaan.

Näitä siimamaisia lankoja voidaan purkaa myös unitasolla. Viimevuosina omaa kommunikaation taitoa on uudistettu paljon unimaailman tasolla. Vedän mitä ihmeellisempiä lankoja, siimaa, rautalankaa, helmiä, köyttä, nahkaremmejä suustani. Huomaan kirjoitus ja meditaatio kanavointini selkeämmäksi ja suoremmaksi.
Tämä on ihmeellistä, sillä olen aina ollut ujo ilmaisemaan itseäni kehollani ja puheellani. Eriasteiset oppimis- ja luki häiriöt ovat vaikuttaneet kommunikointini suoruuteen ja rohkeuteen.
Herkkyys intuitiivisuuteen on ollut aina vahvempi, kun muistini. Sisäiset kuvat ovat voimistuneet ja antavat voimaa nähdä itsessä eri Vääristymiä ja koukutettavia muotoja ja malleja.
Oleminen Ihmisyydessä on helpottunut valtavasti, kun olemuksesta on purettu koukuttavia, siimaisia, vanhoja kudelmia tunne ja mielen malleistani. Ehkä siksi kykenen toisilta niitä havainnoimaan ja ymmärrykseni avulla sekä valon ohjauksessa päässyt purkamaan.

Yhteyksiämme suoristetaan ja selkärankamme ryhtiä vahvistetaan, niin että voimme seistä vakaana oman elämämme polulla ja ilmaista itseämme suoremmin. Voimme seistä omien sanojen takana ja kehomme antaa voiman kulkea suorempaa tietä, henkemme ohjaamana. Pääsemme lopulta irti kahleista, jotka marionetti olemustamme ohjailevat. Vääristymät suoristuvat ja voimme vastaan ottaa eri värisäteitä eri tietoisuuden tasoilta. Näemme valokudelman uudistuneena mandalana.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top