Valokehon blogi & tapahtumat

Kiitollisuus värähtelee

Kiitä itseäsi, tästä ihmeellisetä vuodesta, jota olet voinut vastaan ottaa. Vastaan ottaa vuoden suuret opetukset ja kokemukset. Ne ovat nyt talletettuna solujesi sisäiseen muistiin. Nuo kokemukset, tunteet ja mielen uudistavat virtaukset, tulevat olemaan apunasi seuraavissa muutoksen hetkissä.
Kaikki se tieto, jota nyt olet elämälläsi kokenut, tulee auttamaan sinua jatkosuunnitelmien kanssa. Astu siis rohkeasti sille uuden pohjalle, jota nyt olet luonut toisten ja planetaaristen valotaajuuksien kanssa. Kaikki elementit sisälläsi ovat valmiudessa ja tulevat tukemaan tätä muutoksen aikaa.

Etsi itsellesi voimauttavia tapahtumia, tapaamisia ja kohtaamisia sekä paikkoja, jossa voit aidosti kohdata itsesi ja toinen. Etsi ryhmiä ja niitä hoidollisia paikkoja, jossa voit vetäytyä ja ladata akkujasi, pyyhkiä pois tunne patoutumiasi ja uudistaa mielen mallejasi.

Nämä kaikki ihmisen olemuspuolet vapautuvat, kun voimme rauhoittua, rentoutua ja elpyä muutos ajoista. Tämä ei ole vielä tässä ja kehotan etsimään, sitä mitä sisäisyytenne kaipaa.
Ne ovat edessäsi ja tavoitettavissa erilaisin keinoin.

On luotu paikkoja, jossa voi hellittää. On luotu musiikkia ja äänitteitä, joissa on upeaa informaatiota. Nämä lohduttavat niitä kohtia sisällänne, jotka nyt värisevät levottomuudesta.
Etsi luonnosta paikkoja ja kuuntele luonnon viisautta johonka kehosi resonoi.
Voit tehdä kotiisi rauhoittumisen paikan. Paikassa vastaan otat meditaatio äänitteiden, kuvien ja talletteiden kautta valosanomaa, joka kumpuaa syvästä viisaudesta.

Ole siis kiitollinen kaikesta siitä mitä elämääsi tuodaan, kiitollinen ympärilläsi olevasta. Kaikesta mitä olet elämääsi luonut, on suuri merkitys. Kiitollisuuden voimaa ei pidä väheksyä, vaan se avaa soluissa taajuuksia, joita sielunne pystyy välittämään ja vastaanottamaan. Sielu ja henki puhuttelee kuiskauksin, värinöiden, värähtelyn kautta.

Kuiskaukset kuulee, kun astuu hiljaisuuteen ja rauhaan. Ne ovat kuin kulkusen helinä korvissa. Lapsenomainen kuuleminen avaa yhteyden sielun kirkkauteen. Kiitollisuus avaa siihen onnellisuuden tilaan, jota lapsi-itsemme voi viattomuudellaan saavuttaa. Sielumme ääni avaa Tietäjien lahjat käyttöömme ja saamme jakaa aitoja lahjoja toisillemme.

Kiitollinen elämän lahjalle.
Kiitän asiakkaita joita olen saanut kohdata hoitojen, ryhmien, koulutusten, joogan ja meditaatio iltojen merkeissä. Ilman teitä en olisi voinut paikkaani pitää ja työtäni tehdä. Kiitos 💛

Lämmintä, rauhallista Joulua ja iloa, levollisuutta vuoteen 2022.
Kohdelkaamme toisiamme kauniisti, sillä se avaa sydämen viisauden ja tunnistamme sielumme laulun.
Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top