Äänite: Mahdollisuus

Tämä aika antaa mahdollisuuden ihmisen yksilönä ja kansakuntina, tutkia ja saada ymmärrystä, missä oma elämän perusta lepää. Mihinkä on juurtunut ja mistä ammentaa itselleen sitä turvallisuuden, luottamuksen, myötätunnon ja rakkauden säteitä, josta ihmisen alkuperäinen luonto on kutoutunut.

Tämä on ihmeellistä aikaa kääntyä sisäänpäin ja tarkastella, mitä tukimuotoja, mitä kipuja ja turvattomuuden ja pelon tunteita olemuksessa on ja tuoda ne rakkauden syliin.
On erilaisia tapoja, välineitä, tulkintoja ja teorioita eheyttää ja luoda turvallisuuden ja rakkauden tunnetta sisäisyyteen. Nyt kehot käyvät voimakasta prosessia ja voi ilmentyä erilaisia oireita.
Voi ilmentyä erilaisia tuntemuksia kipua, jännitystä, raskautta, venähdyksiä ja väsymystä kehon eri alueilla.
On unettomuutta ja pätkä unta, kun alitajunnan tienoisuus reakoi tähän muutoksen aikaan.
Kehon nestevirrat vaikuttavat tunnekenttäämme, jolloin kehomme saattaa kerätä nestettä. Herkät elimme reagoivat ja kaipaavat hyvin imeytyviä nesteitä. Vatsamme alue, jossa sulattelemme ravinnon ja informaation, kaipaa nyt keveää, helposti sulavaa ravintoa.

On hyvä ottaa nämä huomioon, sillä kehonne solujärjestämä reakoi tähän muutokseen, joka on koskettanut jokaisen sisäisyyttä.
Ja sydämenne sisäisyydessä olevia kipukohtia, jotka ovat kuin haavat avautuneet. Kun säröt ilmestyvät sydämeenne ja lantionne juurivoimaan, se antaa mahdollisuuden uudelle kasvulle. Niin kuin kevään aurinko sulattaa jäätä se herättää maasta uinuvana olevat siemenet. Näin, särön avulla, sisäisyydessä alkaa itämään uudenlaista kasvua, antautumista, rohkeutta ja voimaa kohdata ne haasteet mitä nyt ihmiskuntana, yksilönä ja planeettana kohtaatte.

Sallikaa näiden säröjen avautua ja vastaan ottaa rakkauden, myötätunnon ja armon siunauksia. Nämä valosäteet herättävät teissä niitä rohkeuden, luottamuksen ja korkeimman älyn siemeniä soluissa, jotka tarjoavat välineitä, uudenlaisia tunteita ja ajatuksia, niin että kykenette menemään tämän raskaan kerrostuman läpi. Kerrostuma noussee planeetan syvistä tasoista, uusi rauhan valoverkko on planeetan sisäisyydessä muodostunut ja nyt vanhaa rakennetta puretaan. Luottakaa että sen alta noussee, se uuden ajan voima ja rauha.
Rauhan jokainen tulee tekemään omassa itsessään, aikojen saatossa ja ankkuroi sen uuden planeetan verkostoon.

Nyt on ennen kaikkea, tärkeää pysyä omassa sisäisyyden keskustassa, sydämen myötätunnossa ja lämmössä, sillä se nopeuttaa prosessianne. Nopeuttaa vanhan pelkorakenteen poistumista. Ne, jotka ovat työskennelle kehonsa ja olemuksensa kanssa, näyttävät tietä ja ohjaavat, opettavat toisia tässä muutoksessa.
Etsikää ne ihmiset, paikat ja ryhmät, jotka kykenevät auttamaan teitä. Nyt on aika huolehtia kehon ja sielun hyvinvoinnista. Tietäkää että tämä aika ei ole tullut sattumalta, vaan se kuuluu kohtalonne piiriin. Ja kun se kuuluu ihmiskunnan kohtalon piiriin, siinä on myös ratkaisut ja suunnitelmat. Luottakaa ja etsikää ne kohdat itsessänne, jotka kaipaavat lohtua ja tukea. Etsikää ulkoisesti ne tilat, jossa voitte levätä itsessänne ja voimauttaa toisianne. Välineet on luotu, jotta ihminen kykenee kohtaamaan muutoksessa tulevat oireet, kehon, tunne, mielen ja sielun tasoilla. Luota ja ole kuulolla, sillä ohjausta ja viestiä annetaan nyt voimallisesti. Valon viestiä kuunnellen Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468