Syksyn värit

Syksyn värit
Syksyn väriloisto on toisenlainen luonnon puhkeaminen kun kevät. Syksyn värit näyttävät ihmisen alitajunnan värit mm. vihreän, keltaisen, oranssin ja punaisen avulla. Syksyn pimeys auttaa meitä vetytymään syvemmin itseemme. Syksyn hämärässä pienikin valo loistaa kirkkaampana. Valo on voimakkaampi ja siinä on eri energia. Värit puhkeavat loistoonsa pimeyden avulla.

Valosäteet yhdistyvät toisiinsa ja näyttävät eri punertavan sävyjä, kultakeltasena, kultaoranssina, kultavihreänä. Ikäänkuin auringonvalo imee ja kätkee itsensä väreihin. Värien energian voi aistia kun kiinnitämme huomiomme niihin. Niinkuin kynttilä, joka valaisee pimeän huoneen. Valoa on näennäisesti vähän mutta se on hyvin voimakas ja verhottu. Sisäinen valo jota ei vielä näe. Maan femiininen valo on pimeyden varjostama. Se on hunnutettu, kätketty olemuksemme.


Havaitsemme erilaisia ​​väri – ja sädeyhdistelmiä ja ne ovat kaikki omanluontoisia.
Jokainen puu ja kasvi kantaa omanlaista dna:ta, joka antaa niille värin ja muodon. Niin on myös ihmisessä omat värinsä ja muotonsa. Jokaisella persoonalla ja sielulla on ainutlaatuiset värit ja värähtelyt.

Kun pimeys lisääntyy ympärillämme, tarvitsemme ja kaipaamme sisäistä väriä ja valoa.
Tarvitsemme maan väriä pukeutumiseemme ja kodin sisustamista. Kynttilöitä ja valoja sytytämme koteihimme. Intuitiivisesti ilmennämme värejä joita kaipaamme ympärillemme. Tämä on luonnollinen tapa kääntyä sisäänpäin ja tutustua itseemme. Sisäänkääntymisen turvin olemme voimakkaampia uudistumaan ja näkemään omia värejämme ja vahvuuksiamme.
Kaikki värit suojaavat ja maadoittavat meitä. Alamme verhoutumaan ja avautumaan femiiniselle valolle. Voimakkaalle kätketylle valollemme. Kun kevällä pukeudumme morsiammeksi ja avaudumme maskuulisen rakkauden syleilyyn, syksyllä käperrymme äidin syliin.

Femiininen rakkausvalo voimistuu ja kirkastaa pimeyden. Alitajunta kirkastuu ja tummantimanttin koodaus aktivoituu. Aistimme kuinka suuri kauan kätköissä ollut rakkaus herää. Emme häpeä pimeyttämme vain avaudumme Maailmojen Äidin rakkaudelle. Suuri rakkaus on meidät synnyttänyt ja sen Luonnossa Äitimaassa, saamme syntyä itseksemme. Tämä kaikki on kirjattu luonnon kiertokulkuun ja meidän Dna:han.

Syyspäiväntasauksen aikaan valtava femiininen valorakkaus siunaa pyhää lasta sisällämme. Voimme käperyä hiljaisuuteen ja hengitä väriloistoa itseemme.
Värien voimaa Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468