Elon sanoma

Elon sanoma
Olemme astuneet Elon aikaan. Puu on kuunnellut tuulen kuiskauksia, katsellut ja imenyt tiedon lehtiinsä. Lehdistön tehtävä on jakaa tietoa. Puu käsittelee tietoja oman olemuksensa mukaan ja valuttaa sen juuriensa kautta maan syvää viisauteen. Puut jatkavat tiedonvälitystä juuristoiden kautta ja näin tieto leviää kaikkiin maankerrostumiin.

Kun ihminen avautuu sydäntietoisuudelle, meihin alkaa muodustumaan valojuuret/sielujuuret. Jotka kasvavat ja vahvistuvat kun käymme läpi sukuperimäämme ja uudistamme vanhoja sukujuuriamme.
Valojuuret voimistuvat ja kasvavat kun käymme läpi mielenmalleja, käyttäytymismalleja ja tunnemalleja ja työskentelemme niiden kanssa. Vanhat aikansaeläneet sukujuuremme irtautuvat ja alamme seisomaan omilla juurillamme.

Syksyn aika on voimakasta juurtumisen aikana. Imeytämme itseemme opittua ja laskemme ne syvälle olemuksemme. Keräämme hedelmät ja hyödynnämme opitun. Sisäinen viisaus kypsyy ja uudistuu.
Hedelmissä ja marjoissa itää uuden tietoisuuden siemen. Osan käytämme tuoreeltaan heti, mutta suurin osa varisee maahan ja sulautuu maan verkostoon. Näin uusi tieto tallettuu ja annetaan kaikkille, kasvupohjaksi uusille oivalluksille ja idoille.

Ei tarvitse kuin olla ja sulattaa uusi tieto todeksi. Uusi kokemus ja tieto muuttuu uudeksi totuudeksi.
Perimämme muuttuu kokemuksen ja käytännön kautta. Uusi toiminta muuttaa juuriperimäämme.
Vanha viisas puumme uudistuu vuodesta toiseen. Vanhat kerrostumat murtuva kun uutta versoaa sisällämme.
Uusi Elo kasvaa sisällämme. Kasvamme yhdessä ja opetamme toisiamme. Luonto neuvoo syvällä viisaudella ihmisen muutosta uudeksi. Dna tasot aktiovoituvat ja valojuuremme kasvaat sisällämme.

Tiede on jo pystynyt osin todentamaan että puut juttelevat toisilleen. Kun istuu puun alla kuulee lehtien suhinan. Kun keskittyy tarkkailemaan puuta, se alkaa kertoamaan itsestään ja opettamaan. Tiedon vastaanottaminen lisääntyy kaikilla aisteilla, intuitiivisesti ja telepaattisesti. Tieto soljuu ymmärrykseen ja saamme oivalluksia ja uusia idoita. Eläimet ja ihmiset käyttävät kommunikoinnissa ääntä ja kieltä. Sävel, äänne, puhe ja sanat avaavat ihmistä ymmärtämään itseään. Äänen avulla murramme vanhaa kuorta itsessämme. Miten kommunikoin itseni kanssa? Millä äänensävyllä puhun? Mitä puheita ja sanoja olen ottanut itseeni ja pätevätkö ne vielä, tässä hetkessä?

Vuosia sitten tapasin ihmeellisen puun jonka nimesin huutopuuksi. Vanha kelottunu puu tuntui huutavan maan uumenista pois tuskaa ja surua. Ikäänkuin vanha tunne kerrostuma olisi jäänyt näkyväksi muistutukseksi.
Kun olemuksesta irtoaa aikansa elänyt kuori, saamme uuden värähtelyn. Tunteemme alkavat virrata vapaammin saamme iloa ja eloa olemukseen. Elo alkaa virtaamaan ja uskallamme ilmetää itseämme paremmin.
Lantio, jalat ja kurkun alue tekevät uutta liittoa toisiinsa. Uusi ja vanha liittoutuvat. Mikään kokemus ei ole tarpeeton vaan sulautuu uuden kanssa. Maan viisus värähtelee taivas viisuden kanssa. Liitto itseen avaa uudenlaisen yhteyden rakkauteen ja ymmärryksen omaa elämää ja sukuperimäämme kohtaan. Elonrunsaus virtaa meissä ja voimme kerätä luonnon lahjat ravinnoksi tulevaan.

Elon virtaa – Mira –

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468