Huokoskaivot

Huokoskaivot
Auringon lämpöä kesäpäiviin. Nesteitä täytyy juoda kun hikoilemme. Hikoillessa poistuu myös tunnekentän muistitallenteita. Hikipisaroista on virrannut muistoja lapsuuden kesistä.
Kesällä taapaa tuttuja, ystäviä ja sukulaisia, jotka auttavat havaitsemaan omia tunne- ja käyttäytymismalleja. Muistoja palaa mieleen ja pääsemme tutkitaan niitä uudesta kulmasta ja valosta. Saamme huomata miten tunteet tulevat herkästi pintaa.

Mutta miltä se tuntuukaan kun veden raikkaus virkistää kehoa uidessa, suihkussa, sateessa tai juodessa. Sama neste pulppuaa sisäisesti ja ulkoisesti. Ihmisen kehossa on akupisteitä joita sanotaan joki, kaivo, meri pisteiksi, ne saavat kehon nesteet liikkeelle. Eetterikentässä voi nähdän veden erilaisia ilmentymis muotoja ja pyhissä teksteissä puhutaan elämän lähteestä.
Kun avaudumme, koemme maan ja taivaan vesien liikkuvan sisällämme. Voimme todella tuntea miten sisäiset lähteet pulputtavat kristallivettä. Voimme kokea samankaltaista uidessa luonnonvesissä, missä tunnemme kylmiä ja lämpöisiä vesivirtoja.

On hyvä pitää huokoskaivot auki ja antaa veden virrata keholla. Liike pistää vedet virtaamaan kehossa. Kaikki mukava luonnollinen tekeminen virkistää kehoa. Kyyneleet ovat osa tätä suurta nestejärjestelmää ihmisessä. Anna kyynelten tulla ilosta, surusta ja pettymyksestä. Vaali kykyäsi itkeä ja hikoilla se pitää huokoskaivot auki ja veden virtaavana.

Veden katseleminen rauhottaa tunnekentillä. Kasta jalkasi veteen ja ime niiden kautta virkeyttä. Jalkapohjissa ja jalkaterissä on heijastepisteitä ja akupisteitä. Vyöhykehieronta ja shiatsuhieronta auttavat kehon nesteitä virtaamaan. Muista myös suola joka tukee vesijärjestelmäämme toimintaa. Hikoillessa poistuu myös suoloja kehostamme. Luonnon suolat ovat parhaimpia mm. himalajansuola, ruususuola, aito harmaa merisuola.

Uskalla tuntea ja kokea lapsuuden kesät. Nauru, lämpö, ​​leikki, sukulaiset ja ystävät ja hikipisarat ja kyynelvirrat.
Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468