Olet Rakastettu

On ollut hyvin tuulista Vesta täysikuusta lähtien. Toinen nimi Vesta kuulle on Buddhin kuu. Buddha liitetään mielentyöskentelyyn ja mielen uudistamiseen ja uusiin näkökulmiin.
Olen tuntenut Maantuulien ja Kosmisten tuulien voimakkaan työskentelyn planeetalla ja omassa olemuksessa. Tämä tuulienergia huuhtoo ja avaa mieltämme uudelle taajuudelle ja ymmärrykselle.
Huomasitko tuulen suuntien muuttuvan. Tuulen energia on joka päivä erilainen. Kaikki ilmansuunnat käydään läpi ja avataan vanhaa Syvää Viisautta. Meitä opetetaan katsomaa ja ajattelemaan moniuloitteisesti.

Yöllä minut herätettiin kuulostelemaan rakastettu -sanaa.
Silloin kun mieleni ja tunnekenttäni alkuajunnasta nousee pelkoja, huolenaiheita ja vanhojen tunnensolmuja, lausun hiljaa mielessäni Olen rakastettu.
Kuulostelin rakastettu sanaa mielessäni ja samassa ymmärsin sanan moniuloitteisesti.
Ra on egyptiläisten auringon jumala. Olen tutustunut Ra mysteereihin omaa nimeäni tutkiessa. Äänteen kautta olen löytänyt uusia tapoja tarkastella kieltä ja äänteitä.
Ra on aurinko joka paistaa kaikille. Antaa valonsa jokaiselle ihmiselle luokittelematta mitään iän, ihonvärin, sukupuolen, kansalaisuuden, uskonnon, rodun, kielen, kultuurin yms … takia. Aurinko antaa lämmön, energian ja huomion kaikille.
Kastettu on pyhä sana, joka liittyi siunaukseen, veteen, puhtauteen ja uudistamiseen. Eri kulttuureissa on monia tapoja tulla kastetuksi. Annetaan nimi ja vihitään liitto. Luonto saa aamukasteen. Ihmiselle annetaan henkinen Vesi- ja Tulikaste.
Ole siis Jumalan siunattu, rakastettu. Valo Koskettaa meitä hiljaisina hetkinä ja kastaa uuteen aamuun. Myrskyn jälkeen tulee aina poutasää.

Ryhmämeditaatioissa ja joskus yksilöhoidoissa olen nähnyt miten päällemme sataa nestettä. Joskus näen sen kidekristallivetenä ja joskus öljyinä tai maitomaisena valonesteenä. Se valuu solutasoille ja uudistaa olemusta. Äskettäin kuulin tieteen tutkimuksesta jossa tutkittiin käpyrauhasta. Se tuottaa vahvamaista kidenestettä, joka uudistaa solua. Voitte kuvitella miten innoissani olen tässä ja miten kauniisti meille opetetaan valotiedettä. Öljymäisen kidenesteen liitän aurinkokasteeseen. Pieninä kulauksina juomme elävää nestettä ja ikiaikainen viisaus pääsee yhdistämään tietoiseen mieleemme. Alamme ajattelemaan moniuloitteisesti ja uudistumme sisäisesti.

Olet Ra-kastettu Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468