TunneKommunikointi

Toukokuun lämpöenergiat luovat olemukseemme laajentumisen ja esillekasvun voiman. Sisäinen lämpö herättää tunnekehomme ja riisumme vanhat ahdistavat vaatteemme. Annamme kehomme nauttia kevään väri hehkusta. Tulemme näkyvämmäksi ja korvamme heräävät kuuntelemaan ääniaaltoja.

Oletko huomannut kuinka sydäntäsi, kurkkuasi, korviasi ja silmiäsi on yhdistelty ja harmonisoitu toisiinsa. Olemme avautumassa uusille kyvyille olla vuorovaikutuksessa toisiimme ja koko luomakunnan kanssa.
Nyt aikaikkuna on auki vanhojen riittämättömyyden ja kommunikaatio tunnesolmujen avautumista varten.
Näiden asioiden tiedostaminen ja näkeminen auttaa tässä ajassa. Vaatii rohkeutta astua elämän tarjoamiin tilaisuuksiin. Nyt on aika hypätä epämukavuus alueille ja kohdata häpeän ja pelon tunteita.

Toukokuun energiat nostattavat soluistamme vanhoja tunne jännityksiä. Kuinka keho jännittyi ja ääni värisi, kun pelotti niin puhua, lukea, laulaa tai liikkua eri tilanteissa. Kun tunnekenttä on pelosta aktiivinen, taistele-pakenehermostomme aktivoituu ja valpastuu. Kuulemme kaikki pienetkin naurut, kuiskaukset ja jopa toisten hengityksen sykkeen selkeästi. Näemme nopeasti kasvojen ja kehon liikkeistä toisten tunne tiloja myötähäpeää, hermostoneisuutta, arvostelua yms…

Kun lahjamme on tunneherkkyys ja kun emme vielä ole oppineet sen mahdollisuuksia ja käyttöä. Aistimme kaikkien tunnetilat, kuin ne olisivat omiamme. Kun omat tunteemme ovat aktiivisena, ne korostavat myös toisten tunne aistimusten havaitsemista. Tunnekenttämme kuormittuu ja lamaannumme. Oppimisvaikeudet lisääntyvät ja rohkeus ilmentää itseämme heikkenee. Lahjastamme on tullut haaste ja haava.

Kun elämänmatkamme ja itsetutkiskelun kautta, tunnekenttämme alkaa elpymään, tulee myös mielenkenttä mukaan eheytymisprosessiin. Muistamme tapahtumia ja saamme apua oman lahjamme käyttöön otossa. Mitä paremmin tiedostamme omat tunteemme, saamme kaikki oppimamme käyttöömme. Näemme, että suurin haasteemme ja haavamme onkin lahjamme.

Aivojemme rensonanssiradat ja tunne-mielikenttämme alkavat eheytymään ja yhdistymään. Uskallamme taas tuntea tunteita kehollamme ja tiedämme mitä kipu meille viestittää. Sisäiset energiaradat ja keskukset harmonisoituvat ja avautuvat uusille värähtelyille. Kaikki kommunikointiin liityvät esteet, alkavat eheytyä, oman kasvumme kautta. Alamme nähdä, kuulla ja käyttää ääntämme ja kehoamme vapaasti ja monitasoisesti.

Uskallamme luottaa tunnekenttäämme ja saamme kommunikointivälineet käyttöömme. Uskallamme ilmentää itseämme ja koko olemustamme vapaasti. Rakkaus ja hyväksyntä itseen herää ja puhkeamme loistoomme.

Rakkaudella
Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468