Valokehon blogi & tapahtumat

Uudistuva ihminen

Uudistuva ihminen
Huhtikuun ääni aallot ovat ihmeellisiä. Minun on pitänyt lukea aivokirjoja ja tutkia aivojen toimintoja liikeeseen ja ääneen. Pään ja sydämen liitto voimistuu ja yhdistyy sisäisesti.
Eräässä meditaatiossa luurankoni oli sinivalkoinen ja Luumateriaali ei ollut nestettä tai hyytelöä mutta niiden kaltainen. Tulee mieleeni koivun mahla ja kuinka se alkaa virtaamaan kevän koittaessa.

Maapallo suodattaa uuden energian maanverkostoon ääniaaltojen avulla. Eläimet ääntelehtivät ja linnut visertävät. On keksitty laite joilla voidaan kuulla kasvien laulua, tämä on ihmeellistä. Ihminen sulattaa huhtikuun energian omien juuriensa kautta elämäänsä. Maapallon koko järjestelmä, eläimet ja kasvit tukevat kevään heräämistä. Kaikki vedet ja kiderakenteet koodataan uuteen kasvuun. Kruunu ja Juuri tasapainotetaan, etelä- ja pohjoisnapaa vakautetaan.

Hoidoissa on hoidettu ihmisten keuhkoja, korvia ja kurkkua. Valtavasti kipua poistuu kehosta ja liskoaivojen aluetta hoidetaan. Juurichakraa avataan ja pään sisäisiä kanavia aktivoidaan. Tulee kipuja kehotasolta ja ihan uudella taajuudella, nostaen flunssa oireita. Korvien, kurkun, sydämen ja keuhkojen tukkosuutta, kuumeilua ja kohinää. Tämä flunssatauti voi kestää, riippuen miten maltamme rauhoittua, levätä ja hoitaa itseämme.

Ääniaallot avaavat ja musiikin värähtelyt auttavat meitä. Joskus tosin puheäänikin voi olla liian voimakasta ja se voi vihloa korvissa. Hiljaisuuden hetket ja luonnon äänet hoitavat. Lintujen laulu rauhoittaa ja äänienergian tuntee jo keholla.
Maut ja tuoksut voimistuvat huhtikuussa. Kevään aika tarjoaa meille aistien maailman ja nyt ne todellakin voimistuvat. Eteeriset tuoksut hoitavat voimakkaasti ja vanhaa muisti tallennetta nousee pintaa, alitajunnasta tietoiseen mieleen. Avuksi voi ottaa Valokehon hoitoja. Onneksi tapoja hoitaa itseään niin monia.
Ihanaa Tuoksujen ja Äänien avaavaa yhdistymistä, uudistuva ihminen.
Mira

Shopping Cart
Scroll to Top