Kevään kasvu olemuksessamme

Kaunis kevät aurinko paistaa ja sulattaa jäätä ja routaa. Luonto alkaa sisällämme virkoamaan, kasvamaan ja virtaamaan. Sama tapahtuu myös jokaisessa ihmisessä kevään tullessa. Kevään voima herättää meissä kaipuun muutokseen, liikkeeseen ja kasvuun.
Valo lisääntyy ja näemme selkeämmin omat siivottomat kohdat. Valo paljastaa tunne energiaa, joka on patoutunut ja piiloutunut olemukseemme.
Talven pimeä aika on ollut itseen käpertymisen, kypsyttelyn ja sulattelun aikaa. Emme voi kasvaa uutta, jos vanhaa ei ole läpikäyty ja sulateltu. Talven aika on tarpeellinen kehollemme ja psyykkeellemme. On uskallettava rauhoittua, levätä ja kääntyä sisäänpäin. On sulateltava keräämäämme tietoa ja tyhjennettävä tunne varastoja. Jos näin ei ole tapahtunut, vaan olemme väsyttäneet talven lepoaikana itsemme, uuden kasvun aika on meille vaikeaa. Kaikki energia on jo käytetty, joten kevään tuoma uusi kasvu tuntuu painostavalta. Nyt on siis aika eheyttää itseään, hoitaa ja rauhottaa niin että olemme valmiimpia kun kasvu alkaa kiihtymään.

Meridiaanit ovat kuin pieniä puroja ihmisen energiakehossa. Kun ne virtaavat tasaisesti olemme energisempiä. Kevään aika kuuluu Maksan ja Sappirakkomeridiaanin energianvirtaan. Maksa ja Sappirakkomeridiaani funktio on liike ja tunne ärtymys, pettymys ja kiukku. Voimme purkaa tunteita liikkumalla. Luova liike on parasta, se missä sydän on mukana. Tanssi ja luonnossa kävely hoitaa koko olemusta kevään aikana. Olen huomannut myös että reipas kuntoliikunta on hyvä tunnetyöskentelyy. Kunhan emme kuluta voimavarojamme ja pakene liikunnalla jotakin kipeää tunnetta. Maksa ja Sappirakkomeridiaanien energia vaikuttaa lihaksiston ja jänteiden hyvinvointiin. Venyttelyt ja lihashuolto auttaa kehon jännityksien purkamista.

Erilaiset keholliset hoidot kuten Shiatsu ja Aromahieronta vahvistavat kehon joustavuutta ja näin tukevat uuden syntyä. Shiatsussa hoidetaan meridiaaniratojen kautta kehon toimintoja ja aromaöljyjen hoitava vaikutus tukee ja vahvistaa kehon omia parantavia voimia. Kasvien hoitavat öljyt tukevat muutoksissa. Eteerisistä öljyistä Citrus Fresh™, Lemon, Tangeriini ja Orange rentouttavat, rauhottavat ja piristävät mieltä. Nämä d-limoneeni-antioksidanttia sisältävä öljyt tukevat immuunijärjestelmää ja yleistä terveyttä sekä vahvistavat hyvinvoinnin, luovuuden ja ilon tunteita.

Yhteystiedot ja yhteydenotto | Hoitohuone Valokeho

Yhteystiedot ja yhteydenotto | Hoitohuone Valokeho

Kevään aika on suurta puhdistumisen aikaa. On hyvä kokeilla sokeripaastoa. Kevät on myös maksaelimen aika, kaikki puhdistuskuurit on hyvä tehdä nyt. Keho on nyt luontaisesti mukana muutosprosessissa.

Henkisesti kevät kuvaa myös isoa muutos tapahtumaa. Kevät avaa henkistä heräämistä uudella tavalla. Avaudumme luonnonviisauteen ja kasvun kukoistukseen. Alamme näkyä, kukkia ja versoa uutta. Uuden alun siemenet on istutettava nyt. Uusi kasvu näkyy myös ihmisen valokehon rakenteissa. Asiakas kävi hoidossani ja näin kuinka sydämen valokukkaan kasvoi uusi verso ja tämä verso vahvisti sydämenvalojuurta. Juurrumme perustaamme vahvemmin ja syvemmin.

Kevätpäiväntasaus on energeettinen tapahtuma, silloin maapallolle valutettaan uutta kasvuun tähtäävää tietoisuutta. Luonto saa elemetteihin tämän uuden kevään siunauksen. Liikkuessamme luonnossa ja aistiessamme elemetit isessämme ja ympärillämme lataannumme uusilla valokoodeilla. Syödessämme lehtivihreää, ituja yms. vahvistamme solujemme uudistumiskykyä. Kudokset sulattavat tämän uudistavan energian luonnon antimien kautta. Kevätpäiväntasaus päivänä ole aistit herkkinä ja ota tietoisesti vastaan ​​energialataus. Herätä itsesi lempeästi uuteen kasvuun.
Kevään muutoksessa
Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468