Sisäinen Isä

Sisäinen Isä
Maskuulisuus, Yang energia, aurinko, miehisyys, esi-isä, isoisä, isä, poika, veli, mies, taivaan isä, oikeapuoli, vasen aivopuolisko .
Ihmisen energiakanavissa kulkee maskuulinen yang, aurinkoprana ylhältä alaspäin. Se on laadultaan lämmittävää, laajentavaa ja aktiivista.

Marraskuun aikana sisäinen aurinko auttaa meitä jaksamaan ulkoisen auringon loistaessa kätkettynä. Sisäinen aurinko meissä antaa lämmön ja turvallisuuden tunteen. Kehossa tuliauringon alue on 3 chakrapyörre, ylävatsa, pallea, haima, maksa ja keskiselkä. Kaikki kohdat kehossa jännittyvät, kun suorittaa ja kantaa liikaa vastuuta elämästä.
Maskuulinen energia antaa meihin armollisuuden ja hyvän itsetunnon sekä rakkaudellista ihailua ja hyväksyvää. Se antaa suojan ja turvan, niin että sisäinen lapsi ja nainen voi luottaa ja antautua rakkaudelle.

Maskuulisen positiivisen energian poissaolo tekee meihin haavoja ja tukkeutumia. Esi-isien tunnelukot ja mielensolmut vaikuttavat ja tukkivat energian kulkua meissä. Kun alamme luomaan yhteyttä omaan maskuulisen puoleemme, eheytämme vanhoja haavoja. Vaalimalla intohimoa ja meille tärkeitä asioita lisäämme tulienergiaa itsessämme. Jaksamme kannustaa ja ihailla itseämme. Terve itsetuntomme lisääntyy ja hellitämme suorittamista.
Hengitä auringon valoa valokanavaa pitkin, puhuen itselle kauniita kannustavia sanoja. Tunne kosmisen isän rakkaus sisälläsi. Hengitys helpottuu ja kireydet pallaen alueelta hellittää. Henki kulkee kehossa ja luottamus lisääntyy.

Sota-ajat tukkivat miestemme elämänlähdettä ja uskoa. Siksi naiset joutuivat ottamaan liikaa vastuuta elämän ylläpidosta. Lapset tunsivat isien tukkivan tunnevirtaukset ja isän poissaolo imeytyi luihin ja ytimiin. Tulimme näkyväksi, arvomääräksi, rakastetuksi ja hyväksytyksi tekemällä kovasti työtä ja olemalla kilttejä.

Tämä on kuvaus myös sisäisestä maailmastamme. Onko sisäisen isän kaipuumme syy jatkuvaan itsemme ruoskimiseen ja ankaruuteemme itseämme kohtaan. Isän energia näkyy auringon paistaessa kesäisellä taivaalla. Se loistaa kaikille, riippumatta uskonnosta, sukupuolesta tai ulkonäöstä. Rakkaus ja armo paistaa läsnäolollaan. Lämmittää, liikuttaa ja sulattaa tunnevirrat ja avaa mielen solmut. Rentoudumme ja luotamme elämämme kantavaan voimaan. Olemme rakastettuja ja arvostamme itseämme sellaisena kun olemme.

Sunnuntaina vietämme isänpäivää. Kiitän esi-isä linjaani niin isäni kun äitinkin puolelta. Näen heidät arvokkaana ja rakkaina. Kiitän sisäistä maskuulisuuttani ja tunnistan sen herkkyyden. Uskallan ja sallin maskuulisuuden laskeutua olemukseeni. Suojaan, turvaan, tuen ja kannustan sisäistä lasta ja sisäistä naista.
Nainen minussa on alkanut antamaan anteeksi miehelle. Vahva naiseni on alkanut pehmentyä ja antautumaan rakkaudelle. Liitto itseen vahvistuu ja tasapaino lisääntyy.

Kiitos kaikille elämäni miehille olette rakkaita ja tärkeitä.
Hyvää Isänpäivää
Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468