Itsenäisyys

Itse = muinaissuomalaisen käsityksen mukaan ihmisen sielun osa. Ulkoisesti luonto vastasi itseä ja sai nimensä ihmisen sielun piirteelle, luonteelle .

Itse = mielifilosofinen käsite, joka viittaa henkilön olemukselliseen, muuttumattomaan ytimeen.

Itse = CG Jungin mukaan ihmisen kokonaisuus. Sympolisesti sitä edustaa lapsi, neliö, ympyrä, mandala.

Itse = keskus. Itsen ympärillä on luonto. Jokaisella on oma tapansa ilmentää luonnettaan. Itse on koskematon osa ihmisessä. Sen tavoittaminen avaa tien itsenäistymään. Itsenäisyys on itsen kuuntelemista. Itsensä kanssa olemista. Yhteyttä omaan sisinpään ja sen ohjaukseen.
Sisäisen lapsen kanssa oleminen avaa yhteyden sisäisyyteen. Oman luonteen tutkiminen avaa yhteysden luontoon.

Tässä ajassa olemme kiinnostuneet luonnon hyvinvoinnista. Se on myös avain omaan itseen.
Itse luo yhteyden luontoon. Geometriset kuviot ovat luonnontiedettä, tämä on myös ihmisen valokehon rakenteissa. Ihmeelliset mandalat ilmentyvät lumihiuteleissa. Kuin pieniä Koodeja sataa yllemme.

Suomessa on paljon vettä ja saamme myös talvisin lumivaipan. Asumme ilmeellisen luonnon keskellä. Jokupäivä ymmärrämme suomalaisuuden henkisillä tasoilla ja otamme kansallisen tehtävämme. Meidän on tunnistettava itsemme ja tämä tapahtuu yksilöiden kautta. Jokainen ihminen luo lopulta yhteyden itseen. Tunnistaa itsessään oman luontonsa.

Lippumme kuvaa värein henkistä olemustamme. Hoidossa näkyy sinisen eri sävyjä. Säteet ovat hyvin parantavia. Auttavat yhdistymään itseen. Auttaa ilmaisemaan omaa tehtävää, joka selviää itseen tutustumalla.
Valkoinen kattaa kaikki värit ja säteet. Hiljaisuuden aallot huuhtovat ja antavat elämänvoimaa.

Henkisyys = tutustumista itseen. Emme vielä ymmärrä paljokaan ihmisestä ja mitä me olemme. Ihmisessä on valtava potentiaali joka avautuu tutkimusmatkallamme itseemme.

Suomen Itsenäisyyspäivä on hyvin symbolinen ja voimakas päivä energioiltaan. Vietä hetki itsesi äärellä ja yhdisty kansamme henkeen. Suomen kielen ääniaallot avaavat meissä muistijälkiä potentiaalistamme. Taajuudet avautuvat ja heräämme tutkimaan itseämme. Salli itsen tutkia. Saat voimaa itsenäistyä.

Hyvää Itsenäisyyspäivä Suomalainen 💙❄
Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468