Valokehon blogi & tapahtumat

Vihreän kasvu

Vihreys puhuttelee sielullisuutta ja katseeni etsii vihreän eri värejä ja muotoja. Puiden ja pensaiden lehtien, neulasten, käpyjen ja kukkien kaunis väri puhuttelee sisälläni, nyt jotain hyvin syvää ja koskettamatonta kohtaani.
Jokaisella ihmisellä sielulliset värit, jotka heijastuva tietoisuuteemme luonnon väri-ilmiöiden kautta aistittavaksemme.
Värit ovat eläviä, moninaisia ja yhdistyvät toisiinsa, jolloin vihertävät värit muuttuvat turkoosin, keltaisen ja lilan hohtoiseksi, ihmeelliseksi väriyhdistelmiksi.

Kesän väriloisto näyttää ja kutsuu meitä näkemään omat sielulliset puolemme värien avulla. Katsele luontoa ja asetu luonnon syliin ja huomaat mikä väri yhdistelmä, mikä elämän muoto sinua nyt puhuttelee.
Anna katseesi kiinnittyä puuhun tai pensaaseen ja siinä olevaa runkoon, oksan tai lehden muotoon.
Mitä kohtaa tämä edustaa kehossasi ja kertoo?
Mitä se kertoo nyt itsestäsi?
Edustaako se rankaasi, jalkaasi, kättäsi, keuhkojasi, vatsaasi…?
Onko se vahvuutta luova vai herättäkö tunteita uupumusta.
Huomio sitten koko puu tai pensas kokonaan. Laajenna näkökenttääsi ja näe koko puu.
Sinun sisälläsi on pyhä puu. Elämänpuu, joka kutoutuu oman verkostosi avulla, huomioiden hermoston ja energiaratojen kudelman sekä perimäsi ja sielulliset juuresi.
Kun lepäät luonnon sylissä, anna juuresi kasvaa ja saada tuki. Tästä sisäisetä puustasi saat voimasi. Tämä sisäinen luonnon voiman murtaa pois vanhoja perimän ja elämän satutettuja kohtiasi ja vaikuttaa sielusi elämänrenkaisiin.
Sielusi yhteys avaa sinussa sisäiset värit, jotka kantavat valtavaa voimaa, intuitiota ja ymmärrystä elämästäsi ja siitä kuka sinä olet.
Anna vihreän hohteen kulkeutua kehoosi ja voit huomioida kasvun energian. Energian luo elollisuuden, herkän valolle avautuvan voiman sisälläsi.

Tuo kotisi sisälle elävää energiaa oksien, kukkien ja yrttien avulla. Istuta pihallesi tai parvekkeellesi jotain tämän kesän uutta, kypsyttelevää ja kasvavaa.
Nyt tuleva kesäpäivän seisaus ja sen perimä tieto avautuu uudella tavalla.
Pysähdy hetkeksi ja tuo vihertävä sävy sisääsi, kotiisi, lähellesi.
Anna tämän vihreän elollisen värin, kasvin, kukan, yrtin tai puun oksien herätellä sielusi muistia itsestään. Sinä olet henkiolento, sielullinen olento.
Näin vapautat sisäiset parantavat voimasi jotka kehossasi elää ja asustaa ja pääsevät tukemaan hyvinvointia ja elämän luontia kehosi sisäisen puun avulla.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top