Valokehon blogi & tapahtumat

Sielun värit

Toukokuussa värit avautuvat ja keho, mieli ja tunteet kaipaavat sielusi kosketusta. Koko olemuksemme kaipaa värejä ja liikettä, ilmavaa hengitystä, auringon lämpöä ja lempeää tuulta ja veden kirkkautta ja puhtautta. Tunne sielusi uusi aamu, jossa aistimme heräävät näkemään, muistamaan ja kokemaan sielumme värit.

Toukokuussa näemme luonnonavautumisen väreihin johon kehomme ja sielumme reakoi nyt voimalla. Luonnonsielu näyttää esimerkillään, kuinka avaudutaan ja vapaudutaan vanhoista rajoista ja pääsemme aistimaan sen värien loistoa.
Aistimme värien säteet sisällämme sielumme avulla. Tunnemme lämpöä ja sisällämme herää kaipaus laaJentumiseen, liikkeelle lähtöön ja uuden rakentamiseen.
Tämä on sielusi kutsua. Tämän sielusi osien kutsua, jotka olet unohtanut ja piilottanut jopa Itseltäsi. Rajoittavat, viivyttelevät, eristävät energiat vapautuvat, kun otamme uuden askeleen lähemmäksi sielumme tahtoa. Astumme esiin täysissä sielumme värissä.

On hengittämisen, liikuttamisen aikaa. Keho ja mieli kaipaavat muutosta, väriä ja tilaa. Uskalla se ottaa vastaan, sillä sitä olet halunnut ja pyytänyt. Muutosta ja väriä omaan elämääsi, tunne- ja mielenmaailmaasi.
Kaipuuta sielusi yhteyteen ja kaikkiin sielusi puoliin, sisäisen lapseesi, naiseesi, miehesi ja enkeliisi ja korkeimpaan olemukseesi. Kaikkeen tietoiseen ja tiedostamattoman sielusi puoleen. Kutsu ne luoksesi, sillä nyt on aika kohdata kaikki puolesi.

Oman arjen ilojen ja itsen rakastamisen avulla pystymme murtamaan pois vanhat käpertyneet, suojatut kohtamme. Uskallamme ja tahdomme liikuttaa ja kohdata toisiamme, avaten mieltä ja tietoisuuden ikkunoita. Avata ovet elämän värien tulla luoksemme.
Tunne ja aisti se muutoksen energia, joka tulee luoksesi, elämääsi tuodaan niitä tuulia, jotka luovat uusia ajatus ja tunne muotoja. Anna jalkasi kuljettaa sinut paikkoihin ja tiloihin, jossa voit uudistua ja kohdata sieluasi.
Kutsu sielusi osia palamaan, Niitä sydämen säröjä, tapahtumia, paikkojen ja ihmisten kaipuita.

Toukokuussa myös aktivoituu kehoissamme syviä unohdettuja alueita, jotka olemme suojanneet itseltämme. Suojannut herkkää haavaa, joka on hyvin vanha ja unohdettua. Painunut kehosi sisäisyyteen alitajunnan alueella, jossa se on käpertyneenä, värittömään yksinäisyyteen.
Anna kaikkien sielujesi osien löytää tuo haavoittunut osasi. Anna näiden osiesi rientää avuksesi ja ottaa rakkaudensyliin.

Kutsu sielusi kokonaan luoksesi ja hengittä väreinä sisääsi.
Tee tarvittavat liikkeet tuolla voimalla.
Tee tilaa mihin sielusi olemus, unohdettu ja kadotettu osanen voi asettua.
Näin sisäinen kuva, tehtävä kirkastuu ja täydentyy.
Sielusi ja sydämesi sisin värähtelee uusin värein ja muodoin.
Tämä heijastuu aurallasi kauniina väri säteinä.
Salli itsesi ja sielusi tulla esille, sillä nyt on kevään värien uusi aika.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top