Valokehon blogi & tapahtumat

Jään murtuminen

Huhtikuun lämpö sulattaa jään kiteitä maasta/kehosta ja vesistöistä/tunnekentästä. Aurinko ja lämpö sulattelee sisältämme näitä jähmettyneitä, kiteytyneitä kohtia.
Olemuksemme kaipaa päästä vapautumaan aikansa eläneistä tunne muistoista ja taakoista. Tämän ajan energiassa kehosi nostattaa pintaan vanhaa tunne taakkaa ja tämä näyttäytyy jännittyneisyydellä, kivulla ja laattamaisella kireillä tuntemuksella.

Kun liikutat itseäsi tunnista sen jäykkyyden kehosi eri kohdissa kuten selässäsi ja hartioillasi. Pysähtymällä ja antamalla valolämmön koskettaa itseensä käpertyneitä kohtia, voi tulla ymmärrykseesi, mistä on aika vapautua ja pudottaa pois taakka ja murtaa jäälaatat.
Ajoittain tämä energia sulautuu asteittain ja voi kestää viikkoja, joskus kuukausia, kun kehosi työntää väillä voimakkaastikin näitä tunne laattoja. Ajoittain se murtaa laatan voimalla, kuin jokin nousisi jään syvyydestä murtaen panssarin kerralla.

Salli kaiken tapahtua oman rytmisi mukaisesti, sillä nyt kaikki liika pakottaminen vain vetää näitä tunnekipuja syvemmälle ja laajentaa alueita.
Malta kulkea kärsivällisyyden askelilla ja näin kokemuksen syvempi ymmärtäminen pääsee tietoisuuteen. Silloin se sulautuu viisauteen ja elämän kokemuksesi äärettömään virtaan. Näin koko tunnekenttäsi ja solujesi tunnesisällöt vapautuvat täydellisesti ja harmonisesi, etkä pakahdu ja jää puristukseen, kun nämä tunnelaajat purkautuvat ja poistuvat.

Käytä apuna laajaa hengitystä, kehosi tiedostamista ja äänen aaltoja vapauttaaksesi näitä tunnekuormia, jotka tulevat nyt hyvin syvältä ihmisperimästäsi.
Saatat tuntea kehossasi vuoripuron liplatusta ja kimmellystä ja kylmän tai lämpimän nesteen virtausta, kun nämä energiat sulautuvat ja huuhtovat kehoasi. Valo sulautuu veteen ja syntyy uudenlainen koostumus, joka kykenee purkamaan tunnepatoja hyvin syvältä.
Tämä tekee sisäisyyttä pehmeämmäksi ja tilavammaksi elää, aistia ja ilmentää.
Kehon herkkyys ja sen kommunikoinnin viisauden kuuntelu on äärimmäisen tärkeä taito, itseymmärryksen ja kehotietoisuuden näkökulmasta.
Sillä itseymmärrys avaa tien laajempaan ja syvempään tietoisuuden maailmaan.

Elä siis enää koveta itseäsi, lyö itseäsi vaan salli lämmön energian sulattaa sinun sisäistä tunnekuormaasi. Näin voimme avautua uudelle keväälle ja elävästi tuntevalle, moniulotteisesti aistittavalle keholle.

Aisti maailma on avutumassa nyt hurjasti. Selvätuntoisuus, selvänäkö ja selväkuulo avautuvat nyt voimalla. Uskalla olla herkästi tunteva ja vapaudu aistien maailmaa, sillä uusi kevät on nyt edessämme.
Erilaiset kehon ja energiakehon hoidot avaavat selväaistisuutta.
Uskalla tutustua kehosi viisauteen ja avaa intuitiiviset kykysi käyttöösi ja voimaksesi.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top