Joulukuun lapsi

Joulukuussa pimeys ja kylmyys laskeutuu voimakkaammin planeettaan, luoden routamaista rakennetta tukemaan maata.
Tuo energia, joka lujittaa tunne maailmaamme, vakauttaen kehoa muuttuvaan aikaan. Energia auttaa vahvistamaan, suojaamaan ja ankkuroimaan tunne-energiaamme vakaammaksi, luettavammaksi ja turvallisemmaksi.
Pimeys nostattaa valoa esiin ja valon näkyvyyttä kuin heijastimet, jotka kimmeltävät valon osuessa niihin.
Näemme kirkkaammin ne valon kohdat, jossa valon puhtaus ja kirkkaus puhuttelee sieluamme.
Lumen hiutaleet kuin sieluvalo, laskeutuu ylle kuin tähdet. Voimme tuntea tähti sateen, kun hiljennymme ja pysähdymme kuuntelemaan omaa olemista.
Talvipäivän seisaus on suuri tapahtuma luomakunnassa, jota ihminen alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään, laskeutuessaan omaan itseensä ja tuntemalla aidosti omia tunnerakenteitaan. Tunteiden kohtaaminen nyt hetkessä luo ymmärrystä ja välineitä kohdata menneen tunnekuorman.
Pikkuhiljaa tunnerouta kevenee, kun uskallamme kohdata omaa tunnemaailmaamme, joka on lapsen sisäinen maailma.
Lapsuusajan tunnemaailma on ollut se sisäinen koti, jonne lapsi on mennyt ja jossa on elänyt. Jos kodin tunneilmasto on ollut haastava, joulukuun aika nostattaa näitä tuntemuksia, kun kohtaamme perhettämme, sukulaisiamme tai omaa yksinäisyyttä yksin tai seurassa.
Nyt on aika joulukuun lapselle, antaa sielun valon laskeuta voimakkaammin tueksi lohduksi ja turvaksi. Voit hakeutua valon kosketukseen, kehon kosketukseen ja liikkeen kosketukseen, jossa voit olla läsnä itsessäsi ja kohdata tunteitasi siinä hetkessä.
Läsnäolo, lepo ja lämpö ovat nyt niitä välineitä, jossa eheytät sisäistä tunnekotiasi ja hyväksyt ymmärryksellä lapsuuden tunnekodin energian.
Muutos on alkanut sinun sisälläsi ja ympärilläsi, uskalla astua sisäisen kodin tunnemaailmaan. Sen täyttää tuoksut, äänet, maut, kosketukset ja kaikki minkä näet ympärilläsi, on sisälläsi. Uskalla aistia joulu sisälläsi ja koskettaa lasta siellä. Tunnekotisi on aika astua aistien maailmaan tutkien sen ihmeellisyyttä.
Valoisaa joulun aikaa.
Lämmöllä Mira
Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468