Sydämen aikalinja

Marraskuun pimeys ja hämäryys laskeutuu asteittain uuteen aikaan. Tämän ajan mahdollisuus on asettaa itsensä sielusydämen aikaan. Marraskuun energia kutoo ympärilleen pimeyden harsoa. Tämä syvän ajan avulla kykenemme sukeltamaan tiedostamattomaan. Tämä tiedostamaton ja hämärän verhon läpi katsominen ja aistiminen, valmistelee uutta tietoisuuden aikatasoa.
Näiden syvien tunteiden tunnistaminen ja kokeminen, auttaa tämän ajan haasteissa.
Kykenemme kohtaaman itsessämme ja ympärillämme niitä kohtia, joita emme ole kyenneet kohtaamaan aikaisemmin ja jotka ovat olleet tavoittamattomissa. Tämä syvän sielun haavan kohtaaminen, voi olla ajoittain haastavaa, koska se tuo kokemukseemme niitä asioita, jotka ovat mielellemme käsittämättömiä.
Tunteet ovat niin syviä, että ne tikittävät ja kumahtelevat luissamme ja ytimissämme.
Ne nostavat fyysisessä kehossamme jännityksiä ja tunteita, joita on vaikea alkusi tavoittaa.
Nämä tunne- ja kokemus rakenteet, ovat niin syviä ihmisyydessä, että ne on kohdattavat asteittain, oikeaan aikaan.

Käsitykset ja kokemukset kumpuavat syvältä sielun perimästä. Ihmiskunta ja yksilö käy läpi näitä tuntemuksia. Kun tietoisuus ja ymmärrys ovat mukana, saamme välineitä ja helpotusta kohdata koko olemusta tärisyttäviä taajuuksia.
Ymmärrys ihmisen kokonaisvaltaista olemuksesta, antaa tukea tunnistamaan energian tapahtumien takana. Kykenemme kohtaamaan syviä tunteita itsessämme ja antamaa rakkautta, armollisuutta ja lempeyttä näiden aikojen kohtaamisessa.
Tarvitsemme omaa sisäistä aikaa, kun aika käsitteet ja aika tasot vaikuttavat voimallisesti.
Kun vanha ja uusi aika kohtaa, nyt hetken. Ymmärryksemme ja tietoisuutemme laajentuessa, kykenemme näkemään menneen tapahtumat ja tulevat muutokset, nyt hetkessä.

Kuva Jani Salonen


Aikajanojen vääristymät ovat vaikeuttaneet kulkuamme.
Marraskuussa olemme vaihtaneet kellon aikaa, joka vaikuttaa sisäisen kellomme toimintaan.
Sisäinen kello, sisäinen rytmi, luo luottamusta ja vakautta, johonka voimme pohjata näitä aikajanoja.
Kun aikasykleihin vaikutetaan ulkoisesti, meidän täytyy uskaltaa muuttaa toimintakalenteriamme vastaamaan sisäiseen henkilökohtaiseen rytmiin. On ajastettava oma kalenteri vastaamaan mahdollisemman hyvin sisäistä rytmiä, sisäistä kelloa. Tuo sisäinen rytmi vaikuttaa elämämme ryhmiin ja niihin elämämme aika linjoihin, jotka olemme suunnitelleet ennen astumistamme ihmiskehollisuuteen.
Sisäiset aikajanat on oltava linjassa oman sielun suunnitelman kanssa.
Näitä aikajanoja nyt suoristetaan ja niiden mutkia oikaistaan, vastaamaan elävää aikaa.
Nämä vaikuttavat myös planetaarisessa syklissä, kun asteittain planeetan aikajanat kohoavat uuteen tietoisuuteen.

Pienet hellittämisen hetket, pysähdyksen tauot, ovat nyt tärkeitä, silloin tasapainotamme sisäistä sykliä ja vakautamme sisäistä kelloamme. Tämä vaikuttaa hermostoomme, joka on nyt voimakkaassa muutoksessa. Tämä hermoston uudistuminen vaikuttaa fyysisessä kehossa lihas ja hermojärjestelmässä. Venähdykset ja vammat liittyvät näihin ajan sykleihin.
Ottakaa aikaa ja linjatkaa sisäinen kellonne luonnon rytmiin, oman elämänne rytmiin, oman sydämenne aika kompassiin. Tämä tapahtuu hiljaisuudessa, levossa ja toiminnoissa, joissa kohtaatte itsenne. Liikkuen, meditoiden ja luovan toiminnan ja erilaisten hoitojen avulla autamme itseämme.
On aika kuolettaa ne aikalinjat, jotka on nyt mahdollisia muuttaa ja sallia nyt hetken asettua jokaiseen energia- ja aikapyörään.
Sydämen syke ja sielun värähtely asettaa aikajanat kohtalonpyörään ja uusiin aikalinjoihin, jotka luodaan nyt hetkessä. Menneen tapahtumat kohdataan nyt ja asetetaan sydäntietoisuuden aikalinjoihin. Tunne tämä elämänkellon syke sisälläsi ja asetu omaa sielusi aikalinjaan. Kehosi jännitteet vapautuvat kun on aika, luota elämän sykliin.

Lämmöllä Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468