Palapeli

Palapeli
Olen innostunut vuosien jälkeen tekemään palapeliä. Ihmeellinen opettaja sekin on. Olen opetellut ymmärtämään ja näkemään valon ohjausta kaikessa arjessa. Arjen tapahtumat, tilanteet, tunne ja mielen ajatukset ovat viestiä sisäisestä tilasta ja hengen johdatuksesta.
Kun astuu elämään, joka pyrkii kehittämään itseä ja olla tietoisempi, tämä taito On suurena apuna.
Koska henki on mysteeri ja monen harson takana, meillä täytyy olla kyky linkittää se muodonmaailmaan eli tähän maaelämään.

Maankenttiä eli palapelin kuvioita on useita ja näiden ymmärtäminen ja näkeminen tapahtuu asteittain. Oman syvyyden ja alitajunnan avulla, rakenteet avautuvat. Sekä oman uskalluksemme ja tietoisuuden ymmärryksellä ja käytäntÖön tuomisella.

Elämämme palapeli modostuu erilaisista paloista ja kuvamuodoista. Palapelin kokoaminen nostaa pintaa kärsivällisyyden, turhautumisen, ilon, onnistumisen, pettymyksen tunteita.
Silmä harjaantuu katsomaan kokonaisuutta ja väri- ja muotovihvahteita. Välillä Peli kännettään ylösalaisin ja kootan kirjainkoodia apuna käyttäen. Näin löytää oikeasti oikean palan. Pelkästään fyysisten silmien kautta katsottuna, pala voi sopia, mutta ei ole oikea. Kun oppii katsomaan peliä monesta näkökulmasta, saa paljon tietoa ja etenemme helpommin. Kun yritämme itse säädellä ja ohjata kulkua yhdestä näkökulmasta, väsymme yrittämiseen. Elämää ei pidä hallita ja kontrolloida omien halujemme mukaan. Henki on egoamme viisaampi ja henkisilmä näkevämpi.

Jos pala on hukkunut, sitä ei voi korvat millään. Jos koirakuvasta puuttuu nenän pala, On se ratakaiseva pala kokonaisuudelle. Lopetetaanko koko palapelinteko vai siirrytäÄnkö toiseen kohtaan. Innostutaan siitä ja nähdään upeat mahdollisuudet. Vai jäämmekö ajatuksissa ja tunteissa kiinni puuttuvaan nenäpalaan?

Luottamus suurempaan kuvioon, kun oman elämän palapeliin, saamme korkeampaa näkökulmaa elämänkudelmaan.
Ikuinen elävä palapeli muutTaa muotoaan, On Elävää.
Kun jokin tilanne tai ihmiNen muutTaa omaa peliään tai ei astu omalle sielunsuunnitelmalle, se ei estä kuvan muodostusta.

Suru ja pettymys on käytävä läpi puuttuvasta palasta. Toivo, ymmärryksen tieto, oma kokemuksellisuus ja kyky nähdä johdatus, antaa voimaa tietää, että se korvautuu jollain uudella. Saamme kokea ihmeitä ja yllätyksiä.
Se PalapeliElämäLeikissä on niin suuremmoista.
Elämä luo ihanUutta.

Palapelin kokoaminen on yksilöllistä. Jokainen pala löytyy ja asetettuu paikalleen omassa tahdissa. On hyvä antaa elämän ohjata. Ohjaus tulee monesta lähteestä. Esim. Olet nähnyt unen sudenkorennosta, näet sudenkorennon ja joku ihminen puhuu sudenkorennosta. Silloin tämä tunteiden muutos sympooli on totta ja aktivoituu sinussa, alitajuntaan, päivätodellisuuteen ja itsen ilmaisuun.

Oman palapelin palasia saa koottua tarkkailemalla viestiä:
💜 Elämän tapahtumien avulla.
❤ Elämänsyklien tarkailu
🧡 Aakkoset, äänteet ja sanat,kirjoitukset
💛 Numerot ja kellonajat
💚 Värit ja ääni, laulu
💙 Unet ja kuvat
🤎 Luonto symbolit: kasvit, eläimet
💛 Elementit
🖤 Geometria ja muodot
🤍Matkat ja kulkuneuvot, pyörä, auto, laiva, juna.
💙Taivas ilmiöt, pilvet, tähdet, kuu, planeetat.

Tarkkaile toistumista, synkronismia. Tarvitaan heittäytymistä ja lapsenkaltaisuutta, että alkaa huomaamaan pieniä ja suuria pelin paloja. Kaikki asettuvat paikallen juuri oikeaan aikaan.
Ei ole kiire.
Ei tarvitse hallita elämää.
Elämä ohjaa ja viestittää kaiken aikaa.
Tarvitaan aikaa pysähtyä katsomaan ja kuuntelemaan. Riisuttava huomion tieltä harhanverhoja.

Palapeli rakentuu palapalalta. Elämä on kaunis kudelma ja ikuisesti muuttuva. Mihin kiinnitätä huomiosi, siihen alkaa muodostamaan kuva. Lopulta kuvat yhdistyvät.
Elämäsi kudelma on lopulta kuin kaunis mandala. Sisälläsi oleva mandala heijastuu ulkoiseen.
Valokehon upeat rakenteet hohtavat ja yhdistyvät isompiin kokonaisuuksiin, etkä koskaan ole yksin elämäsi palapelin kokoamisen kanssa.

Inanuutta, ihanUutta heinäkuuta
Mira

Tässä vielä linkki Blogiteksti luettuna:
valokeho youtube kanava

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468