Sukupolvi

Arvostus elämää kohtaan tulee sitten kun menettää tai luopuu jostain. Näitä menetyksiä ja luopumisia jokainen kohtaa. Luovumme liikkumisesta tai terveydestämme (= kehon henkinen tai fyysinen trauma). Kun kehomme loukkautuu, se rajoittaa liikkumistamme. Liikkuminen on yksi perusoikeuksistamme ja siksikin hyvin alkukantainen, vaistonvarainen, luontainen ominaisuus ihmisillä ja eläimillä. Luonnonlaki = liikkua, ajatella ja tuntea vapaasti.

Trauma on myös mahdollisuus uudistua. Kokea oma elämä arvokkaana. Keho on meidän elämä. Me asumme kehossa ja se antaa maallisen kodin sielu / hengellemme. Antaa mahdollisuuden tuntea, ajatella ja kokea tätä muotojen maailmaa.

Kun kehomme loukkaantuu käymme läpi asiaa mielen-ja tunnetasolla. Kehomme On ikäänkuin lapsi. Lapsi käy läpi tapahtumaa mielensä avulla. Samalla luo uusia yhteyksiä kehon tunne- ja milenkentän kanssa. Tunne- ja mielenkentät ovat Valokehossa Aurarakenteita.
Tunnekenttämme on osa kehoa, joka tuntee kipua, kylmyyttä, kuumuutta, tunnottomuutta …
Silloin kun tunnEkenttämme on joustava Ja värikäs se vapauttaa pelkoa, turvattomuutta, hämmennystä, Jotka are kehon tunnemuotoja. Luontaisesti keho purkaa stressitilaa tärinällä, hikoamalla, palelemalla sekä tuntemalla kipua ja tunnottomuutta.
Kun annamme kehon luontaisesti purkaa traumaa, kaikki tapahtuu nopeammin, helpommin ja kivuttomammin.Mieli pystyy ohjaamaan tilannetta rauhoittelemalla ja puhumalla itselle kannustavasti.

Tämä näkyy myös ihmisen laumakäyttäytymisessä, joka on vaistojenvaraisessa osissamme. Vaistojenvarainen taso = yksi alitajunnan tasoista. Pikkuaivot ja limpinen järjestelmä ovat Näitä osia pään alueella. Stressitilanteessa myös aivot käyvät ylikierroksella, jolloin saatamme hetkellisesti menettää tietoisentajunnan.

Kollektiivinen laumasielu = yksi vaistojenvarainen puolemme. Nyt käymme yhteisesti Kollektiivista uudistusta. Nyt nousevat myös vaistonvaraiset toiminnat käsiteltäväksi.
Kykyämme uudistua. Käyttää kokemuksen tuomaa ymmärrystä. Voimme eheyttää kehoa ja pelkojamme. Vieraanpelko, heimopelko, toisen ihmisen pelko, alkavat uudistumaan. Syvät vaistojenvaraiset osat muuttuvat. Voimme vähitellen uudistaa sukupolvien käytös, tunne- ja mielenmallejamme. Emme tuhoa toisiamme. Meihin syntyy uudellainen tapa olla vuorovaikutuksessa toistemme kanssa. Luontainen, luonnollinen ja avoin tapa kohdata toisemme.

Myötätunto ja kyky samaistua ihmisen hätään luo uusia toimintamalleja. SukuPolvet uudistuvat ja kollektiivinen tietoisuus muuttuu. Perityt tunne- ja mielenkäyttäytymiset pääsevät uudistumaan. Emme jää paikoillemme, vaan toimimme rakkaudesta ja hyvätahtoisuudesta. Tuemme ja rauhoitamme ja annamme apua omasta tahdostamme.
Sanonta- ”Pojasta polvi paranee” kantaa syvää viisautta.

Polvi loksahtaa kivuttomasti omalle paikalleen. Sukupolvien hätä nähdään ja hoidetaan. Turvattomuuden ja pelon tunteet saavat rauhassa purkautua. Parantuminen voi alkaa. Polvitukea tarvitaan, niinkun kaikki uudistukset. Myötätuntoa, rohkeutta, mutta myös tahtoa uudistaa vanhoja toimintatapoja. Uskallettava katsoa syvällä perimäämme. Elää rakkaudesta, ei pelosta. Toimintatavat antavat uuden mallin liikkua, tuntea ja ajatella. Ei pelolla rajoittaa vapauttamme. Sukupolvet muuttuvat ja tämä on luontainen liike.

Kaikki on hyvin ja olet rakastettu.
Sinua Tuetaan. Salli elämän liikuttaa, sanon keholleni / elämälleni.
Mira
Vielä blogiteksti luettuna. Löytyy valokehon youtupe kanavalta ja tästä linkistä.

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468