Valokehon blogi & tapahtumat

Oman elämän luonti sydämen sisäisyyttä kuunnellen.

Kun syyskauden tuulet puhaltavat se tuo uudenlaista energiaa olemukseen.
Tulee sisäinen kutsu uudistaa elämää.
Tulee tunne sielulta puhdistaa elämää.
Tulee halu muutokseen, jotka rikastuttavat elämää.
Tulee pyyntö yhdistyä sielun ohjaukseen.
Tulee toive hiljaisuuteen kuunnella oman hengen puhetta.
Tulee tarve auttaa kehoa rentoutumaan ja liikkumaan.

Liike auttaa kehoa voimaantumaan. Kun liike on sopivaa, se palauttaa ja tuo hyvän olon. Mutta jos keho on jännittynyt ja stressaantunut, keho pitää saada rentoutumaan ensin. Liike purkaa stressiä, mutta voi myös syödä voimavaroja. Kulutamme omia voimavaroja liikaa ja väsymme.

Näitä voimavaroja saamme hyvästä ravinnosta, levosta, ihmissuhteista, työstä ja perimäenergiasta. Jos jollakin elämän alueista on liikaa kuormitusta ja tai paikalleen jumiutumista, tulee sisältämme muutostarve.

Silloin on hyvä alkaa selvittämään, mitkä todelliset muutos tarpeet ovat?
On aika alkaa voimauttamaan itseä. Jos olemme kuormittaneet elämäämme liialla työn tekemisellä, haastavilla ihmissuhteilla, meidän on aika Ottaa oma elämäämme tarkasteluun.

Syksyn muutos energia auttaa kääntämään näkökantaa sisäisyyteen. Alamme riisumaan tarpeetonta elämästämme. On uskallettavat uudistaa elämää omasta tarpeesta. Muuten lisäämme epätoivoa ja elämän arvostus heikkenee.
Syksy Mahdollistaa katsoa omaa elämää toisesta näkökulmasta.
Kaikki se mikä nyt riisutaan, auttaa luomaan uutta elämää.

Itse luomme omaa elämää ja olemme elämän luojia. Minun oma elämä.
Asiat ja tarpeet, jotka ovat olleet aikaisemmin merkityksellisiä, on hyvä uudistaa ja tarkastella se vastaamaan tulevaa ja nyt hetkeä. Sydämen tila laajentuu kun uskallamme avautua elämälle, rakkaudelle. Sydän tila laajentuu ja tekee mahdollisuuksia kokea syvempää elämää.

Mitkä elämän osa-alueet vaativat uudistusta. Elävä muoto kykenee laajentumaan ja silti pitää oman muotonsa. Ne osa-alueet elämästä, jotka kaipaavat muutos ovat aikansa eläneitä. Tarvitaan lisää tilaa, jotta uusi voi ilmentyä.
Omaa sydän tilaa voi tarkastella luovan kuvan kautta. Maalaa tai meditoi oma sydän tilasi. Keskus sinussa on ytimesi, korkeampi itse, sielu/henki ja sen kautta Ikuinen Rakkaus, Jumaluus.
Seuraavilla kehillä ovat ne asiat, jotka ovat lähellä sydäntäsi. Elämän kehiä on sydämellä useita, ne koostuvat elämän eri alueista.

Nyt on aika tarkastella alueita, muotoja ja siirrellä sydämen tilassa energioita. Tehdä tilaa uudelle, mikä synnyttää voimavaroja. Sydämen valokehät laajantuvat, vaikuttavat ja tulevat uudistumaan.
Salli tämän muutoksen Tapahtua. Ole itse aktiivinen osa elämäsi uudessa muodostumisessa. Voit ilmentää muutoksen omasta lähtökohdastasi käsin. Tietoisuus lisää ymmärrystä ja auttaa selkeyttämään muutos tarpeet. Rentoutumisen aikana tietoisuus lisääntyy.
Kaipaako keho liikettä tai kenties tilaa ja aikaa rentoutua?
Kaipaatko uutta työhösi?
Kaipaatko uutta ihmissuhdetta?

Anna aikaa ja tilaa kuulla, mitä omat tarpeet ovat ja aloita pienillä muutoksilla. Voit kirjata kalenteriin aikaa itselle, näin teet tilaa sielullesi. Sydämen sisälle rakennat uutta elämän muotoa. Näin pystyt selvittämään mitä sisäisyytesi kaipaa. Kuulla sielun kuiskauksia sydämen avulla.

Sydämen energian muutosta ei tarvitse tehdä yksin vaan saamme apua toisiltamme ja rakkauden valosäteiltä. On paikkoja, jossa voimme liikkua yhdessä, rentoutua ja saada inspiroivaa ajateltavaa. On paikkoja, jossa voimme ottaa vastaan hoitoja ja valosäteiden tuomaa uudistavaa voimaa, joka uudistaa meitä sisältä käsin.

On aika vetää oma energia juuristoon, eli omaan elämän. Tämä yhteys antaa meille uutta elinvoimaa. Sielujuurien avulla yhdistymme sydämen valojuureen. Sydämen valojuuri on ihmisen hengen ydin rakenne. Se on elävä yhteys omaan valtakuntaan eli oman elämän alueisiin.
Elämme rakkauden virrassa, joka uudistaa lempeydellä ja niin että sisäiset tarpeemme tyydyttyvät. Elämme elävässä Sydänyhteydessä. Valtakuntamme hallitsijoina jumalana ja jumalattarena.
Valon Kosketus energiahoitojen Tarkoitus on avata ja Vahvistaa sielujuuria, mikä voimautta ihmistä sisältä käsin. Juuriston aktivoituessa avaudumme pikkuhiljaa pyhälle tuliruusulle, joka sykkii elävää energiaa ja ruokkii rakkaudellaan.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top