Murrosaika

Murrosaika
Alku kesä herättää luontomme uuteen kukoistukseen. Lehdet ja kukat avautuvat vastaanottamaan lämpöä ja rakkautta. Näin tapahtuu myös ihmisessä, kun se herää ja alkaa avautumaan sekä näkemään omaa kauneuttaan.

Lapsi olemus on jo alkanut elpymään ja ohjaa kulkua. Näyttää ilon ja riemun hetkiä. Opettaa tarkastelemaan elämää oman puhtautensa kautta.

Luonto alkaa kääntymää loppu kesään. Hedelmät ja marjat alkavat kypsymään. Omena puun kätköistä alkaa paljastumaan uusi kasvu kukoistuksen jälkeen.

Kun ihminen herää uudelle olemuspuolelleen alkaa murrosaika. Tässä vaiheessa käymme läpi valtavaa tunnemyrskyä ja uudenlainen energia herää meissä.
Murrosikä on yksi suurimpia henkisiä haasteita, koska siinä avautuu seksuaalisuus ja henkisyys ihan uudella tavalla kun lapsen olemuksessa.
Tämä murrosaika vaatii yhdessäoloa sekä yksinolon hetkiä. Kaikki asistit herkistyvät valtavasti mutta emme vielä ymmärrä ja osaa käyttää niitä.

Harjoittelemme uutta tapaa olla ja tuntea. Haju-, maku-, tunto-, kuulo- ja näköaistit herkistyvät ja aktivoituvat uudella tavalla.
Tarvitsemme rajoja sillä olemme herkkiä vastaanottamaan toisten tunne- ja ajatusenergioita ja omat rajamme ovat vasta kehittymässä. Oman olemuksemme koskemattomuutta pitää vaalia, ei ole vielä aika paljastaa kokonaan itseään. Hunnutettu morsian kätkee itsensä vielä itseltäänkin.

On valtava lahja kun nyt löytää oman ryhmänsä ja opastajan, jonka vierellä voi kasvaa ja harjoitella herkkiä taitojaan. Löytää tilaisuuksia ja paikkoja jossa uskaltaa avautua ja näyttää keskeneräisyytensä sekä kysyä ja keskustella.

Henki ja hengellisyys alkavat kiinnostamaan uudella tavalla. Tutustumme eri ismeihin ja ajatuksiin. Herättelemme itseämme tutkimaan mitä perheemme ja sukumme ulkopuolella kerrotaan. Lapsi alkaa kasvamaan omille ajatuksille.

Seksuaalisuutemme herää aivan uuteen ulottuvuuteen. Kundaliini tai Pyhä Henki alkaa työstämään meissä uudella tavalla. Tämä herättää seksuaalisen kiinnostuksemme, mutta myös meistä tulee kiinnostavampia. Alamme kukoistamaan ja avaudumme herkkydellemme. Saamme uutta nuoruutta olemukseemme.

Kuten varmasti jo huomaat, meissä kaikissa on näitä energioita nyt käynnissä. Koko ajanjaksomme ja ihmiskunta käy nyt valtavaa murrosaikaa. Olemme kiinnostuneet uudesta henkisyydestä, etsimme omaa heimoamme, itsenäistymme ja herättelemme aistejamme sekä kiinnostumme uudenlaisesta tavasta liittyä itseemme ja toisiimme.

Sieluni Rakkaudesta ihmisyyttä kohtaan kuin linnun lento ja laulu, visertää nuori varteni.

Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468