Pyhä Kehomme

Sisäinen Femiininen puolemme on jokaisessa ihmisessä. Femiinisyys ei katso henkilön sukupuolta vaan on sisäinen olemuspuolemme. Jokainen käyttää tätä puolta itsessään, oli se sitten tietoista tai tiedostamatonta. Tämä osa ohjaa meitä mm. intuitiiviisuuden ja kehotietoisuuden kautta.

Omaan itseen tutustuminen ja hengen laskeutuminen kehollisuuteen on femiinisyyden yksi tehtävistä. Tuomme hengen arkeemme, kehoomme ja sydämeemme. Uskallus antautua sielumme ohjaukseen, ottaen sisäisen lapsemme hoitoomme ja rakkauteemme.

Valokeho Mira Ruuska

Femiininen puolemme kantaa tiedon kehollisuuden tärkeydestä henkisessä matkassa. Meidän on annettava arvo ja hyväksyntä omalle kehollemme. Opeteltava käyttämään kehoamme oikein, annettava sille huomiomme, liike ja rentoutuminen. Kun opimme ja uskallamme käyttää kehoamme, se avaa yhteyden mielemme malleihin.

Kuperkeikan tekeminen ja korokkeelle hyppääminen, vaikuttaa välittömästi uskallukseen tehdä elämässämme uusia rohkeimpia muutoksia. Tähän tekemiseen tarvitsemme myös lasta itsessämme sekä antautumista ja uskaltautumista kehon tietoon.

Kehon huollon ja rentouttavien hoitojen, kautta opimme avaamaan yhteyden sisäiseen maailmaamme. Opettelemme kehotietoisuutta ja mielen tyhjentämistä esim. Shiatsun ja vyöhyketerapian kanssa. Kun keho rentoutuu, mieli rentoutuu ja saamme uusia idoita ja näkökulmia mieltä painaviin kysymyksiin. Ymmärrys sisäisestä maailmastamme lisääntyy ja tässä hetkessä tapahtuviin asioihin ja tilanteisiin.

Femiinisyyttä on alettu arvostamaan ja huomioimaan tässä ajassa.  Omat suvun femiiniset puolet tulevat tarkkailuun. Miten naisia on kohdeltu ja miten naiset ovat näyttäneet omaa malliansa eri elämän puolissa. Mitä haasteita ja vahvuuksia olemme saaneet sukumme femiinisiltä puolilta. Mitä mielen malleja on ja mitä nyt työstämme ja muutamme uudeksi ajatteluksi. Esim. Miten kehoamme olemme arvostelleet ja hakkuneet sukupolvalta sukupolvelle.

Kehoa täytyy rakastaa ja hyväksyä, jolloin se alkaa tekemään meidän kanssa tietoista yhteistyötä. Voimme luottaa sen viestintä järjestelmään. Milloin joogataan ja milloin tehdään nopeatempoista liikettä. Tanssi on feminisyyden yksi luontaisimmista liikuntamuodoista, varsinkin kun se tulee sisäisenä ohjauksena, antautuen musiikin ja kehon vientiin. Tämä vaatii heittäytymistä ja rohkeutta, silloin sisäinen lapsi tulee avuksemme. Koska hän ei häpeä tai pelkää tanssia väärin. Tanssissa saamme purettua stressiä ja erilaisia tunnetiloja.

Kehomme hyvinvointiin liittyy ravinto ja yrttitieto, joka on ikiaikainen naisten taito. Naisen kehossa tapahtuu kaiken aikaa ihmeellisiä asioita ja hormoonit ovat yksi iso mysteeri vielä meille kaikille. Uusia hormooni järjestelmiä löydetää jatkuvasti ja saadaan laajempaa tietoa aikaisempaan oppiin. Se mitä ihmisen kehossa tapahtuu uusien energiavärähtelyjen ja Valokehojen aktivoitumisen myötä, näemme ja koemme, kun saamme nyt elää tässä upeassa ihmiskehossa.

Arvostaen ja rakastaen kehoa ja kehollisuutta tässä ihmeellisessä Maaäidissä.

Valokeho | Hoitohuone Valokeho

Valokeho | Hoitohuone Valokeho

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468