Kevään voima

Kevätpäiväntasaus on suuren juhlistamisen aikaa, milloin talvi väistyy kevään tieltä.
Tämä vahdinvaihto tapahtuu nyt kollektiivisesti hyvin voimallisesti, sillä isoja kauan olleita tietämättömyyden harsoja, tietoisen ja tiedottoman tieltä vedetään syrjään.
Tämä avaa uuden mahdollisuuden kaikille aistia elämää syvemmin, iloisemmin, vapaammin ja laajemmin.
Ihminen yhdistyy nyt syvemmin omaan alku malliinsa, joka hohtaa lantion sisäisyydessä.
Lannekudelma saa voimansa maan tietoisuus virroista. Nämä virrat ovat yhdistyneet uudella tavalla kosmisiin tiedostoihin ja maan sisäiset Akaasiset tiedostoverkostot on avattu useammalle.
Maapallon ja ihmiskunnan uuden liiton tuoma informaatio avautuu pikkuhiljaa tulevaisuuden näkymiksi. On tärkeää, että yhdistytte omaan sielupolkuunne eli omat sielujuuristonne yhdistyvät maan elämän puuhun. Luomisen puuhun, joka antaa teille sen kevään uudistumisen energian.
Seuratkaa ilolla kevään avautumista ja puhkeamista luonnossanne. Se mikä tapahtuu sisäisyydessänne, on ihmeellistä ja ainutlaatuista jokaiselle teistä.
Myös se valtava energia ja kasvuvoima, joka tulee, kun sulauduttu uuteen terveeseen kasvupaikkaan.
Siksikin joidenkin koti tai työpaikka tulee muuttumaan, kun uudistatte perusvoimaanne. Se minkä teette kasveillenne, omalle puutarhallenne ja tarpeellenne ottaa tuoretta ravintoa on uutta kasvu energiaa. Tämä virtaa fyysisenergeettisille osillenne. Se antaa virtaavuutta, keveyttä ja ennen kaikkea luottamusta elämän virtaan. Siinä virrassa kulkeminen ruokkii ja ravitsee teitä lakkaamatta.

Kevätpäivän tasaus on voimallinen muutos planetaarisille tasoille ja kaikki elollinen aistii ja Tiedostaa tämän muutoksen. Jokainen ihminen aistii ja näkee tämän muutoksen. Jokainen saa saman vuodatuksen mikä nyt kevätpäivänpäivän tasauksen päivänä 20+3+2021=10 tapahtuu.
Valmistelut ja esiriippu on aukaistu jo aikaisemmin ja jatkuu pääsiäisen yli. Tämä pääsiäisen aika antaa mahdollisuuden pikkuhiljaa sulauttaa tätä uuden aamunkoiton valo olemukseen.

Kaikki tunne ja mielen tasot käyvät läpi transformaation.
Huomatkaa kuinka niskanne, korvanne ja kurkkunne sekä aivojen alueella tapahtuu nyt voimallista muutosta. Sydän ja lantion alueella tapahtuu myös uudistusta, kun on mullan vaihdon aika. Vanhat juuret ravistellaan pois ja ne mitkä on kuivaneet ja mitkä eivät ole terveitä.
Uudet juurien kohdat saavat uutta kasvu voimaa. Uuden paikan ilmentää itseään, kasvaa ja kukoistaa.
Se sama ilo, jonka näette kiinnittämällä huomion puiden ja kasvien heräämiseen, Siirtää huomion sisäiselle ilolle. Siitä valtavasta kasvun ja puhkeamisen voimasta, joka nyt virtaa sisällänne.

Olette suuressa määrin astumassa uudenlaiseen rakkauden kokemuksen virtaan. Tämä moniulotteinen ja monitahoinen muutos vaikuttaa ihmissuhteisiin ja rakkaussuhteisiin.
Siksi on hyvä ottaa mielen ymmärrys mukaan sekä mielen voima avuksi, kun tunne keskukset ja linjat valokanavanne sisäisyydessä uudistuvat ja oikaistuvat. Ihmissuhteen, jotka ovat uuden ajan kynnyksellä, Sitoutuvat vapauteen ilmentää ja vastaan ottamaan uutta rakkaudellista energiaa. Kaikki kiinnittymät, manipuloinnit, koukuttavat energiat pikkuhiljaa vapautuvat. Kykenette ihmisenä rakastamaan aidommin ja syvemmin ja sallitte myös toisten kokea tämän saman ilon.
Ihmiset yhdistyvät ja kohtaavat, joko pidemmäksi aikaa tai hetkellisesti. Voimme viimein kohdata vanhoja tuttuja sielunmatkalta ja tuemme toisiamme tämän voimallisen ajan yli.
Sallikaa tämän energian virrata olemukseenne ja eheyttää sydämen, mielen, kokemuksen ja perimän syvällä olevat viiltävät, kipukohdat.
Eheyttävän kevään uuden mahdollisuuden aikakausi koittaa, kun jähmettynyt, itseensä käpertynyt, koukuttava energia väistyy ja valo, lämpö, virtaavuus ja ilmavuus avautuvat sisäisyydessänne. Kaikki elementit ovat mukana tässä luomisen virrassa. Aistikaa kevät uutena virvoittavana henkäyksenä. Hengittäkää ja siirtäkää katseenne lämpöön ja valoon ja tuntekaan maan uusi voima jokaisessa solussanne. Kevään aika on rakkauden, vapauden, väriloiston ja uudistavan hengittämisen aikaa.
Lämmöllä -Mira-

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Uusi osoite : Polttolinja 37, Tahkonkaari Kuokkala/Jyväskylä

Sisäänkäynti Tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon vieressä on pieni puisto. Valokeho on puistoa vastapäätä Tahkonkaarella.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468