Valokehon blogi & tapahtumat

Kokonaisvaltainen

Syyskuu on ihmeellistä aikaa. Värit tummuvat ja voimistuvat kun pimeys tulee avustamaan vetäytymistämme. Kasvit ja lehdet vetäytyvät runkoihin ja juuristoihin kesällä tallettamansa energian. Linnut ja eläimet vaihtavat asuinpaikkaansa. On iso muutoksen ja muuton aika. Syyspäiväntasaus tulee energiavoimana avustamaan tätä muutoksen aikaa. Tämä tuntuu jo voimakkaana olemuksessa.

Viimeaikoina hoidoissa on käsitelty femiinistä tummaa puolta. Musta Madonna, Lilith eli mustakuu eli uusi kuu. UusiKuu on kun Kuu on Maan ja Auringon välissä, Siksi pimeimmillään Maasta katsottuna. Kuunkierron aloittaa Uusikuu, joka edustaa tyhjää sivua, tarjoten mahdollisuuksia uudelle alulle ja muutokselle.

Nyt Uusikuu on Neityen tähtimerkissä, mutta muuttaa heti Vaaka tähtimerkkiin.
🍁 On juurtumisen aika.
🍂 Aikaan sopii Puhdistus- ja kehonhoidot.
🍁 Olemukseemme imytyy ja rakentuu uutta.
🍂 Ravinteet, öljyt, uudet ajatukset imeytyvät hyvin.
🍁 Uuden luonti, unelmat ja suunnittelu on tämän ajan energiaa.
🍂 Nyt on hyvä tehdä muutoksia, muuttaa itsessä ja elämässään jotain, uudistaa ja juurtua.
🍁Asettua paikalleen, vetäytyä ja rakentaa talvipesää.
🍂 Suunnittelua ja voimia lisäävää olemista.
🍁 Värit kirkastuvat ja peilautuvat pimeyden kautta.
🍂 Kynttilät valaisevat ja tuovat lämpöä ja väriä kotiin.
🍁 Tätä energiaa voi käyttää kodin ja sen muuttamista.
🍂 Vanha vaate on riisuttu ja nyt on aika pukea ylle jotain uutta.

Aika nähdä oma varjonsa ja pimennossa olevat tunteet, ajatukset ja lahjat. Käyttämätön voimavara, joka avautuu unelmien avulla. Unen alitajunnan voima on voimakasta. Pieni valokin kirkastaa ja tuo näkyväksi kätketyn. Femiininen mysteeri avaa harsoaan ja tulee nähdyksi uudessa valossa. Voimakkaana, seksuaalisena, lumoajana. KokoNAisvaltaisena.

Kun otamme käyttöömme kokonaisvaltaisen ajattelun, saamme käyttöömme valtavan tietopaketin itsestämme. Kun uskallamme kohdata omaa pimeyttä, saamme kätkettyä tietoa ihmisyydestä, femiinisyydestä ja itsestämme. Tietämättömyys ja Ymmärtämätömyys on pimeyttä.Pimeys ei ole automaattisesti pahuutta. Kun hoidamme tai hoidatamme itseämme kokonaisvaltaisesti saamme laajemman kuvan itsestämme. Kokonaisvaltainen ihmiskuva laajentaa ymmärrystä ja kiinnostuksen omasta kätkeytystä puolestamme. Ymmärryksen ja tietoisuuden laajetessa, pimeys asettuu omalle paikalleen auttamaan näkemään valomme.

Juuristomme kasvavat mustassa mullassa. Juuremme on mullan alla paljaana pystyen imemään ravinteita. Elämän myrskyssä juuremme nousevat ylös maasta. Kuori suojaa juuriamme kylmyydeltä ja iskuilta.
On kuitenkin uskallettava juurtua ja muuttaa.
Paljastaa ja Poistaa turhat aikansa ystävät kuoret ja harsot.
Silloin uskaltaa olla valossa auki emmekä häpeä pimeyttämme.Pimeyden turvin valomme paljastaa itsemme kätketyt puolet. Ihmisyys ymmärtää oman kokemuksen kautta mikä on häpeä itsestä.

Meidän on aika nähdä itsemme kokoNaisena ja käytettävä omaa voimaamme kokonaisvaltaisesti. Hoidettava itsemme kokonaisvaltaisesti. Häpeän verho joka on kiinnityyneenä kehokudoksiin ja aivorakenteisin. Luutasolta pääsee purkautumaan ikiaikaista varjoa. Lopulta seisomme paikallamme ja omilla juurillamme, tietäen että maasta kasvaa uuden ajan muutos. Kokonaisvaltainen itse.
Muuton tuulissa juurtuen Mira

Shopping Cart
Scroll to Top