Valokehon blogi & tapahtumat

Syysenergiaa

Syyskuussa ilman tunne laatu on ajoittain kirkkaan lämpöistä ja kuin vasta voimana tumman hiostavan kosteaa. Näiden kahden, valon ja varjon yhdistävä tekijä on tuo lämpö, joka näyttää ja avaa meille näkyväksi tämän valon ja varjon tanssi. Jokaisen päivän mukana näyttäytyy harmaan varjo, vaikka päivä loistaisikin kirkkautta ja lämpöä. Varjo on syksyisen synkkä mutta samanaikaisesti kasvoille puhaltaa lämmin trooppinen virtaus. Tämä sisältää veden energian kosteuden avulla. Ihon alla on kuin paineaalto, joka vapautuu ihosolujen avulla ulos hikipisaroina. Siispä se mikä nyt näyttäytyy sääilmiön avulla, alamme tunnistaan saman energian myös kehoissamme. Se mitä tapahtuu auringossa ja planeetan ilmastossa, ei ihminen ole sen ulkopuolella. Ihmisen muutos tapahtuu myös näiden samojen energia elementtien avulla.

Energia on kuin valon kosketus rintakehällä lämpönä ja tuettuna olemisen tunteena. Kehossa se kulkee imusolmuissa ja tekee työtään nivusten ja kainaloiden, polvien ja ranteiden alueella. Sama lämpö ja kosteus voitelee umpieritysjärjestelmäämme ja vahvistaa kosteudellaan imusolmukkeet ja limakalvot. Limakalvot suolessa, nielussa ja hengitysteissä sekä virtsateiden seinämissä. Näiden toiminta vaikuttaa suoraan immuniteettiimme. Tämä on nyt syksyn aikana otettava erityisesti huomioon, kun vaalimme terveyttä, hyvinvointiamme sekä henkistä kasvuamme. Lämmin tulielementti polttaa pois bakteereja ja viruksia sekä kosteus veden elementin avulla huuhtoo pois ja luo pinnoille elastisen pinnan, mihinkä ei pelko ja meille vahingollinen voi tarttua.

Nyt energia mikä ilmentyy auringon kautta uudistaa koko umpieritysjärjestelmäämme. Kehomme imuneste virtauksia muutetaan ja uudistetaan, se tuntuu lämpöisenä virtauksena, joka nostaa hikeä ja lämpöä kehoon. Näin ihon solut päästävät tätä painetta ulos ja näin ihon hikirauhaset hikoilevat liian lämmön pois ja näin valoenergia imeytyy nestekierron avulla paremmin kehon uudistuviin soluihin. Se tuntuu kehossa myös ajoittain painavana lihaskuormana ja hermokipuna, joka tuntuu väsymyksenä. Pienikin rasittava liike saa kehon reakoimaan. On ymmärrettävä, että tämä on kehon muutosta auringosta lähteneeseen energia-aaltoon. Planeetta, luonto ja ihminen ei ole erillinen ja se mikä vaikuttaa maan ilmaan vaikutta myös ihmiseen. Siksi on hyvä kiinnittää huomio aurinkoon ja siellä tapahtuvaan energiamuutokseen.

Syyspäiväntasaus kiidättää tapahtumaa ja pikkuhiljaa syksyn aikana nämä sääilmiöt muuttavat laatuaan. Luonto on jo paremmin hereillä ja vapautuu pikkuhiljaa maapala kerrallaan. Kasvit ja puut ovat vielä vihertäviä ja voimallisia runsaan veden takia. Tämä nesteen imeytyminen auttaa myös luotoa tästä auringon tuoman lämpöenergian imeyttämistä omaan järjestelmäänsä. Tässäkään asiassa ihminen ei ole erillinen luonnon kanssa.

Nyt on hyvä juoda puhdasta vettä ja ladata ne auringon valossa, suodattaa vesi tai mikä parasta juoda lähdevettä. Lisätä tarvittaessa elektrolyyttejä ja suoloja. Kehon nestetasapaino korostuu, kun kuuman ja kostean energia läpäisee kaikki solumme tasot. Immuniteettiamme on tuettava ja nesteet auttavat tässä sillä ne tukevat imunestejärjestelmään ja umpieritysjärjestelmää, limakalvoja, hengitysteitä ja suolistoamme sekä virtsateitä.

Hoidot ja erilaiset hieronnat, jotka vapauttavat nesteitä ja jännitteitä kehosta sekä tunne työskentely auttaa nyt voimallisesti. Itselle oikea liike, joka ei liikaa rasita vaan pitää kehon joustavana ja elastisena auttaa nyt myös.

Luonto ja luonnossa latautuminen on nyt hyvin suositeltavaa, sillä se on mukana tässä muutoksen ajassa voimallisesti ja pysyy imeyttämään aurinko energiaa itseensä parhaiten. Meditaatio ja erilaiset harjoitukset, jossa voimistetaan omaa valoyhteyttä, auttaa tässä syksyn voimallisessa ajassa, säilyttämään oman puolustus energian ja rauhan tilan.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top