Valokehon blogi & tapahtumat

Paikallaan, valmiina

Paikallaan, valmiina

Lokakuun kirjeettä aloittaessani istun hiljaa paikallani ja annan ääninauhan pyöriä. Intiaani oppaani tulee eteeni ja hiljaisuus laskeutuu. Istutaan paikallaan. No mutta, minun pitäisi saada jotain ilmennettyä, sanallistaa…odotan. Istutun paikallani ja olen valmiina. Energia alkaa tiivistymään ja muistan lapsena, kun osallistuin kilpailuun. Jännitti ja oltiin paikallaan ja valmiina sekä odotettiin Nyt sanaa. Missä se Nyt sana on? Mitä tehdään?

Vastaus: Istutaan ja ollaan valmiina.

Lokakuun energia tuntuu juuri tältä. Odotetaan jotain tulevaksi. Kunnes oivallus tulee. Mikään ei muutu, jos et ryhdy toimeen. Mutta kun ei ole sytykettä, yllykettä, kipinää. Jotain vielä odotan. Jokin, joka saa innostumaan ja syttymään. Lokakuun energia takkuaa, odottaa paikallaan ja on silti valmiina, mutta Nyt käskyä ei kuulu. Paikallaan ja valmiina oleminen on välillä haastavaa, koska siinä tilassa se kaikki opittu, koettu ja oivallettu tiivistyy. Tämä on jo sulautunut, mutta sen ilmentäminen jaettavaksi toisille, tuoda konkretian muotoon, toiminnaksi, ääneksi, kuvaksi ja tekstiksi on takkuista.

Nyt lähtölaukausta ei ole vielä kuulunut, sillä energia kipinä ei ole vielä syttyy toiminnaksi. Tässä herkässä luomisen tilassa, opettelemme kuuntelemaan oikean ajoituksen merkitystä. Aika syklit, luonnonsyklit ja jokaisen ihmisen oman elämän syklit, on ihmeellinen monitasoinen kudelma. Tätä on opittava kuuntelemaan, sillä niin me kunnioitamme oman elämän ohjausta ja matkaa.

Intuitiivisuus ja sisäisen äänen sekä intentioon keskittyminen on nyt hyvin tärkeää. Ettemme kuluta arvokkainta elämän osaamme, aikaamme, turhuuksiin ja väsytä Itseämme epäoleelliseen. Olemme valmiina paikallaan, kunnes toiminnan aika tulee. Kun tämä toiminta tulee, saamme valtavasti aikaa pienin ponnisteluin.

Silloin elämän luontainen energia, meidän oma energia ja kosminen energia ovat lyöneet kättä ja luoneet kipinän, innostuksen- ja intohimon tulen syttymään. Käytä tämä hetki itseesi, sillä kun Nyt ääni kajahtaa, energiaa vapautuu ja näkyvä toiminta on voimalla käytössäsi. Tämä paikallaan ja valmiina energia nostaa toiveesi ja pelkosi. Siksi ymmärrä ja koe tämän energia laatu ja sen opetus.

Odottava ja toiveikas tunne, nostattaa vanhoja häpeän ja pettymyksen tunteita. Tämä tuo esille voimakkaita olemassaolon- ja ilmentämisen oikeuksia. Olemassaololle omassa elämässä, olemassaolo omalle syntymälle ja sille, joka Nyt tahtoo sinussa syntyä ja ilmentyä kauttasi maailmaan. Syntymä oikeutesi on imentää, aistia elämää ja olla olemassa, se riittää

Nyt

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top