Sulattelua

Viimeinen pyhä yö takana. Pyhät yöt ovat ihmeellisiä. Yön Viisaus, kuin revontulet. Ilmantuli voima kirkastaa yötaivaan. Alitajunnan alueet kirkastuvat ja ovat hyvin voimallisia. Saamme paljon tietoja mitä sulatella. Siihen tarvitaan lepoa ja hoitoa, jolloin voimme saada ymmärrystä kokemaamme. Ilmatulen femiinisen voiman vaikutus alitajunnassamme herättää meissä Kyseenalaistamisen ja oman sisäisen ja ulkoisen tiedon päivittämisen. Opettelemme Sulautumaan henkiseen jumalattareemme. Sisäisyydestämme ammennamme uutta sulateltavaa viisautta.

Uudenvuoden aika herättää uuden sulattelu vaiheen. Sulattelemme ruokaa, informaatiota, tapahtumia, tunteiden- ja mielen muutokset. Sulattelemme kaikkea mitä olemme syöneet.
Sulatamme ulkopuolelta ja Sisältämme tulevat sanat ja ajatukset.
Sulatamme sisäisen ja ulkoisen ympäristön uhat, pelot ja saasteet.
Sulatamme sisäiset ja ulkoiset mallit ja suositukset, ajatella ja käyttäytyä.
Sulatamme sisäisen ja ulkoisen Luontomme muutokset.
Sulatamme sisäisen ja ulkoisen perheemme väliset asiat.
Sulatamme sisäisen ja ulkoisen työn merkityksen.
Sulatamme ja Omaksumme ruokavalioita ja uskomuksia.

Jos on tullut liikaa muutoksia ja sulateltavia asioita, olemuksemme energiavirta tukkeutuu. Joudumme Karsimaan aikansaelänyttä. Kiireellä joku oleellinen ja edelleen tarpeellinen voi jäädä huomioitta. Tilanne, tunntila tai ravaintoaine ei kerkeä imeytyä ja sulautua. Suoritimme sen nopeasti ja jokin jäi kesken. Sisälle asettuu kiireen energia. Ei ole aika sulattaa.
Kun syömme sellaista ruokaa, mitä keho joutuu prosessoimaan paljon, emme pysty sulattamaan kaikkea soluihimme. Emme kerkeä sulattelemaan tarpeeksi. Yksilöllinen tarve jää huomioitta. Silloin =
🔑 Karsittava tilaa sulatella.
🔑 Rauhoittaa kiire.
🔑 Yksinkertaistettava, pystymme imeyttämään.
🔑 Pysähdyttävä, pystymme polttamaan.
🔑 Levättävä, pystymme kypsyttämään.
🔑 Hengähdettävä, ettemme tukehdu.


Onko minun sulateltava asiaa, tunnetta ja ravintoainetta kauemmin, kun jonkun toisen. Tämä on tärkeä huomioida, kun alamme sulattalemaan uudistuksia ja muutoksia.
Mikä minun rytmini?
Muutunko sisäisesti vai ulkoisesti?
Annanko itselleni aikaa?
Perimämme, oppimme ja kokemuksemme vaikuttavat kykyymme sulatella asioita, tunteita ja ravaintoaineita. Kaikki elämämämme alueet, ihmissuhteet, työ, koti, kehon- ja mielenterveys vaikuttavat.

Salli itsellesi tämä pyhä vaihe. Malta sulatella mennyttä vuotta ja tapahtumia. Sisäinen tulesi kypsyttää sulateltavaa.
Salli itsellesi hoitoja, missä voit ja pystyt sulatella elämääsi. Missä saat tulellesi voimaa. Missä saat ilmentää ja hengittää elävää ilmaa. Alitajuntasi Pyhä Viisaus sulautuu taivaalliseen tietoisuuteen. Yö taivaalle ilmentyy revontulen loiste. Uusi dna: n aktivointi sulautuu jokaiseen soluusi. Pystyt sulautumaan sisäiseen ja ulkoiseen itseen ja sulattamaan elämänravaintoa. Tästä se alkaa 2020. Rakennusmestarin vuosikymmen.

Rakkaudella Mira 💖💫🙏

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468