Valokehon blogi & tapahtumat

Kevään voima

Huhtikuussa on hyvä huomioida keuhkojen ja eteenkin pallean alue.
Huomioida kuinka valon kirkkaus ja lämpö imeytyy olemukseemme myös ihomme kautta.
Voidaan hengittää valoa ja kirkkautta keuhkoillamme, mutta myös imeä valoenergiaa ihomme kautta. Tuntea kuinka kevään kirkkaus ja lämpö energia sulautuu kehoomme.

Lähtee aktivoimaan meissä elämän viettivoimaa, uutta synnyttävää voimaa. Kevään energia vaikuttaa kaikkiin elollisiin. Ihmiskuntaa, kasvikuntaan ja eläinkuntaa ja jopa peruskallioon ja kiinteisiin aiheeseen. Kevään energia vaikuttaa pallonpuoliskoomme voimakkaasti ja aloittaa uutta synnyttävän vaiheen.  Tulee tarve kirkastaa puhdistaa ja laajentaa omaa energiaa. Tämä konkretisoituu siivoamisena, kehon puhdistus kuureina, ruokavalion muutoksina ja liikkumistapa muutoksena. Tarpeena uudistaa omaa energiaamme niin, että se kykenee harmonisoitumaan ympärillä olevan energian kanssa.

Hengitä ilman laajentavaa, liikkeelle laittavaa energiaa sisään. Lämpö laajentaa ja laittaa kehomme liikkeelle. On hyvä huomioida, että olemme vielä talven jälkeen herkkiä viimalle ja vedolle. Annetaan asteittain ihomme totutella muuttuvaan ilmaan, ilmapiiriin niin että se ihomme luonnollinen puolustusmekanismi voi tulla täyteen voimaansa.

Mielemme, näkemyksiemme ja ajatuksien ilmapiiri kaipaa muutosta. Tässä ajassa on hyvä huomioida kuinka mielipiteitämme ja ajatusmuotojamme täytyy sulatella. Ymmärtää kuinka kevään ilmaelementin ajatusvirrat myös vaikuttavat meissä voimallisesti. Kunnes kesän energia on enemmän vallalla, siksi tämä keväänmuutos energia on hyvä ottaa sisään asteittaan.
Muuttaa asioita hylly, ruoka ja vaate kerrallaan, näin kehomme ja mielemme sekä tunnemaailmamme pystyy ottamaan vastaan muutos voiman. Jos teemme muutokset pakottamalla, suorittamalla ja väkisin vääntämällä. Vanhalla epätoimivalla tavalla, huomaamme, että se alkaakin kuormittamaan meitä. Tulee myös ylilyöntejä, väsymystä, kolotuksia, venähdyksiä ja vilustumisia.

Asteittain matkaamme huhtikuun energian avulla kohti kesän lämpöä ja runsauden voimaan. Otamme tilaa keuhkoihin ja vanhat pettymykset pallean alueelta antavat periksi pakottamatta. Luomme asteittain muutoksen voiman sisäämme. Lopulta onkin hyvä olla omassa kehossa, vaikka muutosvirta ympärillämme nostaa myös karkeutta, likaa näkyville itsestämme ja toisittamme sekä kaikesta ympärillämme.

Salli siis pallean ja keuhkojen energian muuttua ja saat muutoksen voiman, oman voimasi käyttöösi. Kaikki lihasta vapauttavat hoidot ja toiminta on nyt hyväksi. Selän kierrot ja hengitysharjoitukset liitettynä liikkeeseen vapauttaa pallean aluetta ja selän jännitteitä.
Avaudu pakottamatta kevään energiaan ja tulet saamaan voimaa väsymyksen tilalle.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top