Intuitiivisuus

Kevät on muutoksen aikaa. Jokainen käy sen oman elämänsä kautta. Jokainen toimii aikaisemman kokemuspohjansa avulla. Kokemus turvautuu alitajuntaan, vaistonvaraisuuteen ja perimäämme.
Uusi tilanne pakotta meidät tarkastelemaan tilannetta syvemmin. On kyettävä soveltamaan ja ajattelemaan uudella tavalla. Luotava uusia ratkaisuja.

Kun otamme käyttöömme intuitiivisuuden astumme uuden ajattelun pohjalle. Intuitiivisuus Perustuu sydäntietoisuudelle, joka on yhdistynyt mielen uudistaviin tasoihin. Intuitiivisuus on viisauden korkeimpia muotoja. Me kaikki harjoittelelemme luottamaan omaan ainutlaatuiseen opastukseen, intuitiivisuuteemme.

Haastavaa on, että joskus se tuntuu ohjaavan eritavalla kun olettaisi. Huomioikin Tilanteen laaja-alaisemmin ja monipuolisemmin. Tämä on nyt tärkeä. Intuitiivinen ajattelu huomioi menneen, tulevan ja nyt hetken samanaikaisesti. Ihmeellistä, emme ole pelkästään kokemuspohjamme tiedossa varassa.

Intuitiivisuutta on pidetty hörhöjen juttuna. Mielen kykyä hoitaa ja uudistaa ei pidä vähätellä. Ennustus on eri asia kun intuitiivisuus. Ennustus Perustuu aikaisempaan kokemukseen ja siksi hyvin suppea näkökulma. Intuitiivisuus on monikulmainen.

Nyt hetkessä yhteiskunnan teot perustuvat ennustuksiin. Siksi jokaisen on kuunneltava omaa intuitiivisuutta tulevissa ratkaisuissa ja valinnoissa. Jokaisen on vahvistettava omaa kykyään kuunnella sisäistä ohjausta. Teko ja ajatus kerrallaan luotettava omaan sisäiseen viisauteen.

On alettava ottamaan vastuu omasta tekemisestään ja ajatuksistaan. Ei voi turvautua pelkästään Yhteiskunnan rakenteisiin. Kukaan tai mikään ei tule meitä ”pelastamaan”, ei henkilö, mestari, enkeli, yhteiskunta, jumala, auttoriteetti, isä tai äiti. Yhteiskunnan rakenteet uudistuvat. Vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, luottamusta ja ennenkaikkea intuitiivisuutta, ennen kun uudet rakenteet ovat kestävällä pohjalla.

Intuitiivisuus huomio Kollektiivin, kun teemme henkilökohtaisia ​​ratkaisuja. Ohjaus voi olla alkuun hämmentävää, mutta kirkastuu ajankanssa. Se mitä valintoja ja ajatuksia viljelemme uudistaa ja tukee kansakuntaa. Ei pidä yrittää kääntää massoja vaan vahvistaa omaa sisintä ja kykyä kuunnella omaa ohjausta. Menkää kotiin = hiljentykää kuuntelemaan intuitiivisuutta.

Intuitiivisuus voimistuu kaikessa luovassa toiminnassa. Tanssi, laula, piirrä, maalaa, liikkua, pysähdy, rentoudu ja kuuntele. Luonnossa pystymme helpommin kuuntelemaan sisäisyyttämme. Luonto tukee meitä muutoksessa. Elämä synnyttää lakkaamatta uutta. Lopulta uusi rakenne, toimintatapa, työ, koti ja ihmissuhde syntyy. Uskalla uudistaa ja päästää irti. Uskalla luopua ja luottaa. Uskalla pudota ja nousta.

Intuitiivisuus yhdistää kaikki aistimme uudelle taajuudelle. Avautuu selväkuulo, -tunne, – näkö ja -tieto. Intuitiivisuus ja aistit ovat jokaisella omanlaisia ​​ja ilmentyvät ja palvelevat kollektiivia ja yksilöä ainutlaatuisella tavalla. Kaikkia tarvitaan ja kaikki ovat tärkeitä. Sinä osaat ja pystyt.
Intuitiivisuus mahdollistaa juurtumisen ja lentämisen samanaikaisesti.
Ydin on ikuinen ja uudistuva. Intuitiivisuus on koti.

Rohkeutta ja luottamusta uudistaa koti. Seikkailu mielellä kesään.
Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468