Valokehon blogi & tapahtumat

Hengitys

Hengitys

Hengitys

Helmikuun energia avautuu ja valkenee hengityksen avulla. Kiinnitä erityistä huomiota omaan hengitykseen ja kuinka hengitys kulkee kehossasi, avaten rintakehää ja vapauttaen pallean jännitteitä.

Hengityselimet ovat nyt huomion keskiössä. On hyvä tarkkailla hengityselimiä ja omaa hengityksen laajuutta ja syvyyttä.

Helmikuussa luonto kirkastuu ja raikkaus sädehtii ilmassa. On hyvä hengitellä luonnossa ja raikkaassa vapaassa tilassa. Helmikuun energia kaipaa vapautta ja suoraan ilmaisua. Olla itselle rehellinen ja näe itsesi ja elämänsä valon avulla.

Yhdistä kehon viestit, kurkun kautta suoraan linjaan. Niin että puhe vastaa kehon kertomusta.

Uskalla kuunnella kehonviestiä ja ilmaista se itsellesi. Jos kehossa on tunnekipua, vanhoja vaivoja, joiden syyt ovat menneissä tapahtumissa, kerro se itsellesi. Elä sivuta tai vähättele niitä vaan nosta se arvoonsa. Mikään ei poistu itsestään, vaan ne on uskallettava ilmaista suoraan.

Rohkene puhua ja ilmaista omia mielipiteitä, tuntemuksia ja huomioita. Tunnista herkästi, kun vääristyn informaatio yrittää vaikuttaa mieleen. Kuinka itse yritämme selitellä sisältämme tulevaa ääntä joskus aivan toiseksi.

Helmikuun energia avaa meille väljyyttä tunnistaa, se mikä sydämellämme koemme ja olemme aivoillemme ymmärtäneet. Luomaan ne yhdeksi ja suoraan linjaan kurkun avulla, omaksi ääneksi.  Yläkehon ja hengityselinten vaikutukset heijastuvat selkäsi alueille. Selkäsi alueiden jännitykset alkavat hellittää, kun suoristat selkäsi samaan linjaan puheiden ja ajatusten kanssa.

Helmikuun energia nostaa pintaan tuntemuksia, ajatuksia ja tunteita, jotka ovat syntyneet epärehellisyydestä itseä ja toisia kohtaan.

Anna hengityksen ilmavirran ja valon kirkkauden, joka helmikuussa kimmeltää, sulautua kehosi virtaan.  Hengitä kehosi kipeisiin kohtiin ja vapauta kehon jännitteitä sanoin, jotka ovat linjassa sydämesi sisäisyyden kanssa.

Ilmaise itsellesi, että on hyvä hengittää, olla itsessäsi hengityksen avulla. Näin myös hermostosi tasapainottuu. Salli helmikuun energian nostaa tietoisuuteen, hengityksesi laatu, keuhkojen ja kurkkusi tila. Helmikuun energiaa pyrkii puhdistamaan näitä alueita itsestäsi ja ympäriltäsi. Helmikuun energia ohjaa tasapainoa sisäisen ja ulkoisen maailman välillä. Hengitys on tärkeä ja kuinka yhdistät hengitystä ja liikettä. Helmikuun energiaa ohjaa ja opettaa ilmaisun kauneutta, korjaa vääristymiä ja paljastaa niitä epäkohtia, jotka ovat rehellisyyden tiellä.

Hengitä helmikuu valoa ja ilman raikkautta ja hoida hengityseliminäsi tietoisesti kehosi viisauden kanssa.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top