Valokehon blogi & tapahtumat

Suunnittelun aika

Tammikuun energia

Tammikuun energia luo kylmyydessään ja kirkkaudessaan tarvetta eristää, suojata, varautua ja suunnitella. Nämä energiat valmistelevat meitä tähän vuoteen.
Kuinka voin eristää, suojata itseäni ulkopuolelta tulevasta informaatiosta.
Kuinka voin varautua tulevaan, valmistella ja suunnitella, mitä tarpeita on tälle vuodelle.
Mitä toiveita ja mitä hankintoja tarvitsee tehdä tätä vuotta silmällä pitäen.

Tammikuun energia, antaa yllykettä uudistaa asioita, tehdä pidemmän ajan suunnitelmia.
Miettiä pidemmän ajan käyttötarpeita ja tarvikkeita. On hyvä suunnitella elämäänsä hieman pidemmälle. On aika miettiä tulevia tapahtumia ja mitä tarvitsen materiaalisesti ja tunnetasolla ihmissuhteista sekä sielun henki tarpeita.

Tammikuun energia antaa yllykettä kiitollisuudelle. Mistä olen kiitollinen omassa elämässäni. Mitkä toiminnat tapahtumat ja ihmiset luovat kiitollisuutta ja kauneutta elämääni.
Sillä nyt olosuhteet muuttuvat kuin säätilat, voimakkaasta kierästä pakkasesta, yhtäkkiseen leutoon aikaan. Tarvitsee tehdä muutoksia ja sopeutua, että kykenemme olemaan luonnon ja elämämme ryhtymissä. Aika opettaa meitä joustavuuteen, joka myös rikastuttaa elämäämme niin että jokainen päivä on uusi ja erilainen.

On hyvä huomata mitä muutostarpeita luon turvan- ja suojan tunteeseeni.
Näin luottamus ja rauha siitä, että kaikki tulee järjestäytymään, asettuu kaiken tämän muutoksen ytimeen. Se on ihmeellinen rauhan vakauden rakenne, joka nyt alkaa muodostumaan sisällämme.
Sitä mukaan, kun mukaan kun vuosi asteittain jatkaa kulkua. Saamme huomata kuinka muutoksen pyörteessä, tulemme saavuttamaan omassa sisäisyydessä luottamuksen ytimen ja rauhan syvyyden.
Kuinka tämä osa meissä kasvaa ja aktivoituu?
Pyri näkemään ympärillä kauneutta. Kiitollisuuden avulla opettelemme rauhoittamaan hermostoamme hengityksen tuella. Vapautamme jännitettä liikkeellä ja otamme apua vastaan toisiltamme.
Energian ymmärtäminen ja oman energiakehon käsittäminen, auttaa oma henki sielu yhteyden luontia. Avaa kommunikointi yhteyttä sisäisyyden kanssa ja auttaa meitä luomaan tätä rauhan ydintä sisällämme. On hyvä opetelle tapoja ja välineitä, kuinka mieltä ja kehoa voi tasapainottaa ja hoitaa. Huomaa kohtia itsestä ja elämästä, jotka ovat erillään tästä rauhan tunteesta.

Tammikuu on suunnittelun aikaa. On otettavat aikaa kulkemiseen, suojaamiseen ja varautumiseen. Ota tähän tarvittava tila ja aika, näin kaikki tulevat astiat, ovat helpommin kohdattavissa. Et ole yksin.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top