Liekki

Oi ihmeiden aikaa. Olemuksessa ja tietoisuudessa tapahtuu nyt valtavaa laajentumista. Kun tunnetta yrittää kuvata, se muodostuu liekkimäiseksi. Kuin katsoisi kynttilän liekkä tai tulen liikettä.
Liekki lepattaa kuin perhosen siivet kehon eri kohdissa. Liekki energia on jatkuvassa liikkeessä, mutta rauhoittaa ja tasapainottaa olemusta. Rauha ja harmonia syntyy liekkiä tutkiessa. Sen seuraaminen tuo olemukseen syvyyttä ja korkeutta. Tätä tapahtuu nyt olemuksen kaikilla tasoilla. Elämämme ja ymmärryksemme rakenteet laajentuvat, syventyvä ja kasvavat jokaisen oman perustan ja ymmärryksen mukaan.
Oman mielen rakenteet uudistuvat ja tarvitsemme lepoa ja rauhoittavaa valoa.
Unitasoilla saamme kokea vanhan murenemista.
Unet Voivat olla hyvin toden tuntuisia, vaikka aikailmentymät kuvaisivatkin vanhaa aikaa.
Unitasoilla myös saamme uutta informaatiota tulevista tapahtumista.
Unen eri tasot vaihtelevat ja välillä tulee unettomia aikoja.

Yhtenä yönä näin unen kuinka suuresta kalliosta tuli ihmisiä ulos ja vedestä nousi ihmisiä. Itse lensin, tapahtumaa katsellessani. Minulle vuori ja kallio edustavat henki- ja mielen rakenteita. Vesielementin liitän syvyys tasoihin sekä tunnerakenteisiin. Maan ja taivaan tietoisuusrakenteet ovat uudistumassa. Ihmiset aktivoituvat horroksesta ja alkavat ymmärTämään syvempiä tunnemuistoja sekä Saavat korkeaa informaatiota omasta henki-itsestä.


Pyhät maskuulinen ja femiininen liekki avaa olemuksesta valotaajuuksia, jotka kirkastavat ja valaisevat vanhaa tietoisuutta. Kaksoisliekki sisällämme luo pohjaa uusille 11 ja 12 Dna-koodauksille.
Pyhän jumalaisen Äidin ja Isän rauhoittava läsnäolo vakauttaa muutosta.
Sisäisyydessä käymme läpi omien vanhempien välistä liittoa. Biologisesti tasapainotamme omien vanhempien välistä suhdetta ja kommunikointi kykyä.
Oman parisuhteen rakenteet tasapainottuvat ja uudistuvat. Luomme uuden perustan ja liiton maan ja taivaan välillä henkilökohtaisesti.

Sisäinen lapsi puntaroi vanhempien tunne-ja käyttäytymis tiloja. Kun vanhemmat ovat tasapainossa, lapsi rauhoittuu ja luottaa elämään. Tämä näkyy nyt sisäisesti ja ulkoisesti. Sukuperimämme vaikuTtaa toimintaamme muutostilanteissa. Kun olemme nousseet omille juurillemme, aikaisempi toiminta ei estä uudistuskykyämme. Seisomme omilla jaloillamme ja pystymme auttamaan myös toisia nousemaan jaloilleen.

Onneksi olemme myös valmistelleet itseämme erilaisilla tunne ja mielentyöskentelyillä. Voimme käydä hoidoissa sekä kurssi, koulutus ja työpaja tilaisuuksissa. Näissä saamme tasapainottavaa kokemusta ja ymmärrystä nyt tapahtuviin asioihin. Yhdessä kokeminen lisää tasapainoa ja tietämystä. Emme ole Yksin tässä isossa muutoksessa. Muutosta käy maapallo ja ihmiskunta yhdessä. Lähtökohdat vaihtelevat, mutta kaikki kohtaamme oman elämämme kautta uudistumista. Tulemme kokemaan syvempää ja laajenpaa elämää.

Valokehon rakenteissa näkyy nyt valtavasti Muutoksia kun transformaatio ihmisessä mene eteenpäin. Hoidoissa ja meditaatioilloissa pääsemme syviin rentoutumisen tiloihin. Ihmistä kylvetetään pumpuli valossa ja syvä rentoutuminen on mahdollista kiireiselle ja stressaavalle keholle. Kun keho saa kokemuksen rentoutumisesta, tämä tallentuu tietoisuuteen ja luo tasapainoa koko olemukselle. Muistijälki vaikuttaa ja pystymme omassa tilassa helpommin toistamaan kokemuksen.

Ota joulun aikana hiljainen oma hetki ja tarkkaile kynttilän liekkiä. Siirrä mielikuva sydämeesi, päähäsi ja lantioosi. Anna kaksoisliekkien lepattaa sisäisyydessä.
Tasapainota ja rauhoita mielen tohina ja aseta sisäinen lapsesi sydämesi syliin. Kaikki on ja tulee olemaan hyvin. Sinua ohjataan, tuetaan ja rakastetaa.

Ihanaa loppuvuotta ja ilon lepatusta tulevaan.
Rakkaudella Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Uusi osoite : Polttolinja 37, Tahkonkaari Kuokkala/Jyväskylä

Sisäänkäynti Tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon vieressä on pieni puisto. Valokeho on puistoa vastapäätä Tahkonkaarella.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468