Valokehon blogi & tapahtumat

Kevään muutos

Maaliskuussa on aistittavissa jo lintujen kaunis laulu. Ilma on selkeästi kirkastunut ja valo lisääntyy vauhdilla. Kevät alkaa asettumaan myös sisäisen maailmaan ja nostaa pintaa tunteita ja tapahtumia, jotka ovat peittyneet kehon suojaan. Kevään valo paljastaa itsestään ihmeellisen kauneuden, mutta myös elämän haastavammat puolet. Tämä nostaa tahtoa uudistaa ja muuntaa sisäistä tilaa. Puhdistamisen, uuden tilan raivaamisen aika alkaa. Luontaisesti tulee tarve uudistaa asioita omassa elämässä. Uudistuksen tarpeet näyttäytyvät uusilla tavaroilla, vaatteilla ja kulku välineillä. Muutos tarpeet kohdistuvat myös asumisen- ja työtehtävien uudistuksella.

Kevään laulaessa, lintujen lailla, huomaamme puhuvamme, viestittävämme omista muutostarpeista. Kuuntele siis mitä puhut itsellesi ja ystävillesi. Ne avaavat ymmärrystä omista muutos tarpeista eri elämäsi alueilta.
Tarve tulee sisältämme, jota ulkoinen alkaa heijastamaan. Voit tarkkailla kuinka muutos tarve tähän kevääseen syntyy. Anna itsellesi lupa muuttua sen verran, kun omat resurssisi, henkiset ja taloudelliset sallivat ja mahdollistavat.
Niin että muutoksen tarpeesta ei tule sinulle taakkaa, stressiä.

Kevät nostattaa myös menneitä asioita pintaan. Jos talvi on ollut kuormittavaa, uuden kasvun, nousun aika voi ollakin hyvin haastavaa. Anna silloin itsellesi lupa kulkea pienin rauhallisin askelin. Tehdä pienempiä muutoksia, toimia ja muuttoja. Jossain vaiheessa, kun elämä on aidosti uudistumisen tarpeessa, olet voimallisempi. Sinun oma elämänvoima synnyttää sen pakottamatta.
Kevään energia pistää asioita liikkeelle ja sinä itse määräät sen tahdin, voiman ja pituuden. Linjaat sen omien voimavarojen ja resurssien mukaiseksi.
Näin kunnioitat omaa elämän virtaasi ja asiat tapahtuvat oikealla tavalla, oikealla hetkellä. Silloin saat nauttia kevään voimasta, kun kevät syntyy sisällesi auttaen ja voimistaen ja tukien.

Omia voimavaroja voi myös uudistaa ja ylläpitää. Lempeät hoidot ja yhdessä koetut hetket voimistavat kevään syntyä sisällämme.
Valoisaa kevään aikaa.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top