Valokehon blogi & tapahtumat

Kesän lämpö

Auringon lämpöä kesäpäiviin. Kesällä tapaa tuttuja, ystäviä ja sukulaisia, jotka auttavat havaitsemaan omia tunne- ja käyttäytymismalleja. Muistoja palaa mieleen ja pääsemme, tutkimaan niitä uudesta näkö kulmasta.

Saamme huomata miten tunteet tulevat herkästi pintaa. Anna sen läpäistä kehosi tunnevirrat ja avata kehosi tunnemuistia. Kesä laittaa veresi perimävirrat liikkeelle. Anna kesän lämmön lämmittää, sulattaa sisintäsi. Anna kesän muistojen sulautua päivän virtaan.

Lämpö ja liike pistää veren virtaamaan kehossa. Kaikki mukava luonnollinen tekeminen tukee kehoa. Kyyneleet ovat osa nestejärjestelmää ihmisessä. Anna kyynelten tulla ilosta, surusta ja pettymyksestä. Vaali kykyäsi itkeä ja hikoilla se pitää tunnevirrat auki.

Uskalla tuntea ja kokea lapsuuden kesät. Nauru, lämpö, ​​leikki, ja sukulaiset ja ystävät sekä hikipisarat ja kyynelvirrat. Kesä nostaa verenperimäsi tietoisuuteen. Salli itsesi tunnistaa itsesi osana sukusi tunneperimää.

Hoidot auttavat tulehtuneiden asioiden ja tapahtumisen purkamisessa ja eheyttää tunnemuistia kehossa. Kehosta avautuu tunne jännitykset ja nestevirrat avautuvat käyttövoimaksi.

Kesä on lämmön aikaa, ota se vastaan tuntien tunteitasi.

Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top