Valokehon blogi & tapahtumat

Hengen valo

Loppuvuoden aikana olemme saaneet ihmeellisiä valo ilmiöitä taivaalle. Tutut tähdet ja kuu näyttäytyy uudessa hehkussa. Revontulien tanssi ilmentyy taivaalle eri värein. Aurinko heijastuu hologrammiin kuvin ja laajentaa kirkkauttaan kaikkeen itseään heijastavaan pintaan. Aika avaa hengen kaipuun taivaan valojen avulla.
Alkutalven harmaus on saanut kantaa lumipeitettä, niin että valkeus näkyy luonnossa. Valo on jatkuvasti läsnä, kun osaamme kiinnittää katseemme siihen. Ihailla luonnonkauneutta, elävää kuvaa, joka heijastaa itsestään sitä samaa kauneutta ja hyvyyttä, joka sisällämme on todellista ja ytimeltään ikuista.
Tämän ydinalueen on tarkoitus tulla koettavaksi ja se herättää hengen kaipuun.
Taivaan muodot ja väri vaikuttavat uniimme.
Tähdet ja kuu vaikuttaa menneen läpikäyntiin ja avaa välineitä nähdä uusia mahdollisuuksia.
Vanhat tapahtumat nousevat käsiteltäväksi perheissä ja kansakunnista nousee uudenlaita virtaa, kun uskallamme nostaa tietoisuuttamme.
Kun huomaamme vanhat käytösmallit, tarkoittaa se sitä että, tietoisuus on jo astunut uuteen ymmärrykseen. Kätköissä oleva karkeus ja pimeä alkaa murenemaan.
Pienikin teko ja muutos vaikuttaa elämäämme. Keho on mukana muutoksessa ja nostattaa kipeitä kohtia pintaan käsiteltäväksemme. Uusia valoaaltoja ja toimintatapoja alkaa muodostumaan, kun pääsemme talvipäivän seisauksen läpi. Oman pimeytemme läpi kulkemista ja syntymistä uuteen luonnon sykliin.
Uuteen luonnon ja elämänsykliin, joka käy läpi kaikki elämän muodot, kaikki sydän kompassin taajuudet sisällämme.
Valo ympärillämme avaa väylää sisäiseen valomme yhteyteen. Joulun aika herättää kipinän uudesta syntymästä sisällämme. Ulkoinen valo heijastaa sisäisyyttä ja synnyttää hengen sydämeemme.
Lämmöllä Mira
Näytä kävijätiedot ja mainokset
Mainosta julkaisua
Tykkää

Kommentti
Jaa
Shopping Cart
Scroll to Top