Valokehon energiahoidon syventävä koulutus

Valokehon energiahoito syventävä

Valokehon energiahoidon syventävä osuus antaa välineitä ymmärtää ja auttaa valokehossa tapahtuvaa muutosta.
Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat käyneet energiahoitamisen koulutuksia. Kaipaavat syvyyttä ja kokemuksellista oppimista valokehosta.

Koulutuksessa pyrimme ymmärtämään aikamme suurta tietoisuusmuutosta, transformaatiota.
Siirtymä aiheuttaa muutoksia ihmisen tietoisuudessa, energiarakenteissa ja biologiassa.
Näiden muutosten yhteydessä ihmiset kokevat puhdistumista vanhoista energioista, mielen malleista ja kohtaloon liittyvistä sidoksista.

Muutoksen aikana nousee esiin alkuvoimaisia tunnetiloja, fyysisiä ja psyykkisiä oireita ja sairauksien kaltaisia kokemuksia, joihin ei löydy lääketieteellisiä syitä. Biologiamme reagoi energioiden värähtelytaajuuksien nousuun näillä oireilla, sekä uupumuksen ja väsymyksen tunteilla.

Valokehon energiahoito pyrkii auttamaan ihmisiä näissä muutosoireissa. Koulutuksen tarkoituksena onkin, että oppisimme tunnistamaan ja erottelemaan transformaation eri vaiheita ja auttamaan niissä oireissa ja prosesseissa itseä ja toisia.
Tavoitteena on vapauttaa ihmiset erilaisista ehdollistumista kohti sisäisen itseyden todellisuutta ja toteutumista.
Valokeho ei ole maadoittamatonta leijailemista maallisen todellisuuden yläpuolella, vaan ihmisyyden täyttä toteutumista kaikilla tasoilla.
Maa kohoaa yhdessä ihmiskunnan kanssa. Liitymme maan kristalliseen valoverkkoon uudenlaisin sitein, jotka syntyvät tämän prosessin seurauksena. Tuloksena on lopulta Itsessään lepäävä, sielutietoinen, vastuullinen ja moniulotteinen ihminen.

Koulutuksessa kuljetaan henkilökohtaista tietoisuuden laantumisen polkua. Ymmärrys ihmisen henkisestä perimästä alkaa avautumaan laajemmin ja korkeammin ja vahvistaa valo yhteyttä. Syvennämme ymmärrytämme valokehoon ja sen ihmeelliseen olemukseen itsessämme.

Koulutus sisältää jaksoja, joissa seurataan siirtymää kolmannelta tietoisuustasolta viidenteen.
🌸Mitä on valokeho. Valojuurien kehittyminen ja niiden merkitys. Lineaarisesta ajattelusta ja kokemisesta kvanttitietoisuuteen. Mentaaliset muutokset.
🌸Muutoksen vaiheet. Syvennetään ylösnousemus chakroihin ja niiden merkitys eetterikehon rakennemuutoksessa ja valmistautumisessa.
🌸Uusi valokeho. Eteerinen solu ja uudistava nektari. Enkeliminuuden yhdistyminen sielusydämeen ja kosminen kristallinen aura ja säde-energiat.
🌸Uusi Elämänpuu ja 12 dna -tasoa. Liittyminen uuteen maahan ja ihmisenä olemisen elävä valoportaali.

Kohtaamisissa teemme tietoisuutta avaavia meditaatioita ja ryhmän kesken hoitoharjoituksia. Koulutukseen liittyy myös oppimistehtäviä ja harjoitushoitoja. Liikkeellisiä ja luovien menetelmien käyttöä.

Viikonloppu antaa kokemuksellista tietoa valokehon muutoksesta ja miten se näyttäytyy jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Saamme ymmärrystä ja välineitä kohdata tietoisuuden muutoksesta johtuvia tilanteita.
Pe klo 17:00-20:00, La 10:00-17:00 ja Su 9:00-16:00
Jyväskylässä alkavan koulutusjakson päivämäärät:
✨Pe-Su 29.1-31.1.2025
✨La-Su 15.3-16.3.2025
✨La-Su 26.4-27.4.2025
✨Pe-Su 13.6-15.6.2025
✨Lisäksi zoomi tapaamisia lähijaksojen välissä, tästä sovitaan yhteisesti.

Koulutus toteutuu pienryhmässä johon mahtuu mukaan 3-6 hlöä

Lisätietoa ja ilmoittautuminen mira@valokeho.fi
Koulutuspaikka Hoitohuone Valokeho. Huoneella voi yöpyä pitkämatkalaiset maksutta.
Koulutuksen hinta 1482€ sis alv 24%. Koulutuksen voi maksaa 4 erässä (370,5€) tai 6 erässä (247€).
Ilmoittautuminen ja lisätiedot mira@valokeho.fi

Shopping Cart
Scroll to Top