ValonKosketus-hoidon jatkokoulutus

Askeleita valokehoon koulutus

Jyväskylässä alkavaan Valon Kosketus -hoidon jatkokoulutukseen voi tulla mukaan myös toisen ohjaajan ohjauksessa energiahoito koulutuksen käyneet.

Koulutuksessa pyrimme ymmärtämään aikamme suurta tietoisuusmuutosta, transformaatiota.
Siirtymä aiheuttaa muutoksia ihmisen tietoisuudessa, energiarakenteissa ja biologiassa.
Näiden muutosten yhteydessä ihmiset kokevat puhdistumista vanhoista energioista, mielen malleista ja kohtaloon liittyvistä sidoksista.

Muutoksen aikana nousee esiin alkuvoimaisia tunnetiloja, fyysisiä ja psyykkisiä oireita ja sairauksien kaltaisia kokemuksia, joihin ei löydy lääketieteellisiä syitä. Biologiamme reagoi energioiden värähtelytaajuuksien nousuun näillä oireilla, sekä uupumuksen ja väsymyksen tunteilla.

Valon Kosketus energiahoito pyrkii auttamaan ihmisiä näissä muutosoireissa. Koulutuksen tarkoituksena onkin, että perusjakson käyneet oppisivat tunnistamaan ja erottelemaan transformaation eri vaiheita ja auttamaan niissä oireissa ja prosesseissa itseä ja toisia.
Tavoitteena on vapauttaa ihmiset erilaisista ehdollistumista kohti sisäisen itseyden todellisuutta ja toteutumista.
Kirkkaustila ei ole maadoittamatonta leijailemista maallisen todellisuuden yläpuolella, vaan ihmisyyden täyttä toteutumista kaikilla tasoilla.
Maa kohoaa yhdessä ihmiskunnan kanssa. Liitymme maan kristalliseen valoverkkoon uudenlaisin sitein, jotka syntyvät tämän prosessin seurauksena. Tuloksena on lopulta Itsessään lepäävä, sielutietoinen, vastuullinen ja moniulotteinen ihminen.

Koulutuksessa kuljetaan henkilökohtaista tietoisuuden laantumisen polkua. Ymmärrys ihmisen henkisestä perimästä alkaa avautumaan laajemmin ja korkeammin ja vahvistaa valo yhteyttä. Syvennämme ymmärrytämme valokehoon ja sen ihmeelliseen olemukseen itsessämme.

Koulutus sisältää jaksoja, joissa seurataan siirtymää kolmannelta tietoisuustasolta viidenteen.
🌸Mitä on transformaatio. Transformaation ensimmäiset vaiheet, herääminen ja puhdistuminen. Valojuurien kehittyminen ja niiden merkitys. Lineaarisesta ajattelusta ja kokemisesta kvanttitietoisuuteen. Mentaaliset muutokset.
🌸Kristallitietoisuus ja valokeho. Transformaation kaksi seuraavaa vaihetta, mentaalinen kirkastuminen. Ylösnousemus chakrat ja niiden merkitys eetterikehon rakennemuutoksessa ja valmistautumisessa neljänneltä tasolta viidenteen.
🌸Uusi valokeho. Eteerinen solu ja uudistava nektari. Eetterikehon elävöittäminen. Enkeliminuuden yhdistyminen sielusydämeen ja kosminen tietoisuus. 5. ulottuvuuden kristallinen aura ja säde-energiat.
🌸Uusi Elämänpuu ja 12 dna -tasoa. Liittyminen uuteen maahan ja ihmisenä olemisen elävä valoportaali.
Kohtaamisissa teemme tietoisuutta avaavia meditaatioita ja ryhmän kesken hoitoharjoituksia.  Viikonloppu antaa kokemuksellista tietoa valokehon muutoksesta ja miten se näyttäytyy jokaisen henkilökohtaisessa elämässä. Saamme ymmärrystä ja välineitä kohdata tietoisuuden muutoksesta johtuvia tilanteita.

Jyväskylässä alkavan koulutusjakson päivämäärät
✨Pe-Su 25.-26.1.2025  Pe 17-20:30 La Klo 10-18 Su Klo 9-16 
✨La-Su 22.-23.2.2025 La 10-18 ja su 9-16
✨La-Su 24.5-25.5.2025  La 10-18 ja su 9-16
✨Pe-Su  1.-3.8.2025 17:00-20:30 La klo 10-18 ja su 9-16
✨Lisäksi zoomi tapaamisia lähijaksojen välissä, tästä sovitaan yhteisesti.

Koulutus toteutuu pienryhmässä johon mahtuu mukaan 3-6 hlöä

Lisätietoa ja ilmoittautuminen mira@valokeho.fi
Koulutuspaikka Hoitohuone Valokeho. Huoneella voi yöpyä pitkämatkalaiset maksutta.
Koulutuksen hinta 1550€ sis alv 24%. Koulutuksen voi maksaa 4 erässä (387,50€) tai 7 erässä (221,45€).
Jatkokoulutuksen muutosmatkan uudelleen kulku saat hinnasta -40% ota yhteyttä mira@valokeho.fi

Shopping Cart
Scroll to Top