Askeleita valokehoon

Askeleita valokehoon koulutus

Askeleita valokehoon koulutus alkaa huhtikuussa.

Askeleita valokehoon koulutus on luonnollinen ja voimallinen apu edistämään omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkistä kasvua. Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut omasta henkisestä kasvustasi, haluat avata sydäntietoisuuttasi ja tutustua omaan valokehoosi. Oman intuition ja sydämen tien löytäminen sekä omien vahvuuksien ja lahjojen käyttöönotto rikastuttaa aina elämää ja tasapainottaa elämän solmukohtia. 

Kaikki tieto perustuu kokemukselliseen hoitotyöhön ja koulutuksiin, jossa on tutkittu ihmisen energiarakenteita ja niissä tapahtuvia muutoksia eheytymis-ja paranemisprosesseissa sekä henkisen transformaation prosesseissa.  Sekä omaan henkiseen avautumiseen ja sen tuomiin prosesseihin.  

Koulutus perustuu syvälliseen kokemukselliseen oppimiseen. Koulutuksen aikana osallistuja käy läpi oman yksilöllisen prosessinsa, jonka kautta vapautuu sielutietoisuuteen ja luovan valon yhteyteen. Koko opiskelun perustana on läsnäolon harjoittaminen, intuition syventäminen sekä oman kasvuprosessin läpikäyminen, vaikuttavan matkan tekeminen itsetuntemukseen ja avautuminen omille mittaamattomille voimavaroille. Osallistuja opettelee pois suorittamisesta ja kilpailu hengestä, tavoitteena itsensä hyväksymisen tila. Pyrkimys on arvostaa oman elämän haasteita ja mahdollisuuksia sekä ymmärtää niitä oman elämäntarinan kautta. 

Opettelemme tunnistamaan omia energioita ja avaamaan omaa tietoisuutta. Jokaisella jaksolla teemme mm. meditaatioita ja itsehoito harjoituksia ja hyödynnämme erilaisia luovia ja kehollisia menetelmiä. Kokemus kannattelevassa ryhmäprosessissa antaa osallistujalle luottamusta avautua sydämen viisauteen. Opettelemme syventämään oman intuition tunnistamista. Kokemuksellinen ja hyvin käytännönläheinen opiskelu auttaa käyttämään luovasti kaikkea opittua itsen kehittämiseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen. 

Avaudumme valotietoisuuteen ja sisäisen valon yhteyteen. Energioiden tunnistamista, energia-anatomiaa sekä tietoa energiarakenteista ja niiden muutoksista tietoisuuden kohotessa. 

Luonnon elementit ja niiden yhteys ihmiseen. Parantava voima luonnossa. Luoviensäteiden, värien ja valoenergian käyttöä. Liikkeen hoitava voima sekä liikkeen kautta avautuminen. 

Lähijaksojen teemoja: 

– Rentoutus- ja liikeharjoitusten avulla opitaan tunnistamaan kehon viestejä ja niiden yhteyttä tunteisiin. Meditaatioharjoitukset avaavat sielutietoisuutta ja valoyhteyttä. Luovin harjoituksin vapaudutaan mielen rajoituksista ja tuodaan näkyväksi sielun sisäisiä kuvia. 

– Chakrat, meridiaanit ja kehon harmonisointi

– Luonnon elementit ja parantavat säteet sekä sisäisen lapsen avulla luonto yhteys. 

– Omien sukujuurien karmallinen tiedostaminen ja anteeksianto. Ymmärryksen ja kiitollisuuden kautta vastaanotto omasta elämästä ja avautuminen sielunohjaukselle.

Askeleita valokehoon koulutus sisältää. Viisi viikonloppua La klo 10:00-16:00 ja Su 10:00-16:00

Jyväskylässä alkavan koulutusjakson päivämäärät:

💛La-Su 20.4-21.4
🧡La-Su 18.5-19.5
💙La-Su 8.6-9.6
💚La-Su 10.8-11.8
💜La-Su 21.9-22.9

Lisäksi zoomi kohtaaminen heinäkuussa.

Koulutus toteutuu pienryhmänä, joten koulutukseen mahtuu mukaan 4-6 hlö:ä. Kurssipaikka Hoitohuone Valokeho Jyväskylä Polttolinja 37 40350 Jyväskylä. Toimipaikassa voi yöpyä pitkämatkalaiset maksutta ja sunnuntaisin syömme yhteisen keittolounaan. Koulutukseen kuuluvat kurssimateriaalit ja luovantyön välineet. Koulutuksen hinta on 1240€ sis.alv 24%. Varausmaksu 100€, joka vähennetään loppulaskusta. Koulutuksen voi maksaa  5x(228€) tai 6x(190€) erissä koulutuksen aikana. 

Lämmöllä Mira💖-

Ilmoittautuminen mira@valokeho.fi

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top