Tammipuu

Tammikuussa olemme astuneet syvemmälle vuoteen ja vuoden vaihteen energia on takana. Saamme juurtua voimakkaamman tammen voimaan. Tammen energia tuo mukanaan tänä vuonna, oman erilaisuuden ymmärtämisen ja hyväksymisen. Runkovoiman, joka kumpuaa syvältä sielumme laadusta. Avaten lujemmin runkomme/selkärankamme hermotuksen herkkyyden ymmärrystä. Selkärankamme hermottaa kaikkia kehon toimintoja. Hermostomme herkkyyden kuunteleminen ja läsnä oleminen liikkeessä, on nyt tärkeää. Keskity tekemiseen herkästi ja aisti oman kehon viestintää. Askella rauhassa ja tunne kehosi viestit. Se ohjaa nyt meitä koko vuoden läpi asteittain herkempään ja tietoisempaan ymmärrykseen, kuka olet ja miksi olet, se kuka olet.

Huomaatko jo valon kasvaneen. Tänä vuonna se tuntuu erityisen kirkkaalta, konkreettiselta ja selkeämmältä. Malta askeltaa rauhassa, rauhan tilassa ja kiiruhtamatta. Tämä on nyt erityisen tärkeää, sillä silloin huomaamme selvemmin, kuinka valokirkkaus on konkreettisemmin jo läsnä. Tammikuun harso on ohuempi ja keveämpi kun aikaisemmin, meidän täytyy vaan vähentää kiirettä, niin huomaamme sen.

Näin vuoden alussa on hyvä harjoitella uudenlaista rytmiä, niin että ehtii aistia ja nähdä valoa ja hyvyyttä. On aikaa tutkia itsessämme ja toisissamme nousevia ajatuksia ja antaa kehon viestittää. Kehohermosto viestittää meille aistein. Kun kuuntelemme herkästi, saamme kehomme kertomaan ihmeellistä asiaa itsestämme. Oma itsetuntemus lisääntyy, kun maltamme kulkea rauhassa. Rauha avaa ja herättää intuitiivisuuden ja aktivoi hermostomme uudistumista.

Menemme eteenpäin rauhan tilassa, näin saamme intuitiivisista oivallusta ja ratkaisuja ongelmiimme. Nyt mennään eteenpäin maltilla, ja kiiruhtamisen aika tulee ajallaan. Aika käsitteet muuttuvat ja huomaamme sen kun rauhoitumme. Vääristymät hermostossa, energiakanavissa ja keskuksissa oikaistuu ja ymmärrämme paremmin mennyttä itseämme. Hermostomme luo uusia yhteyksiä, kun intuitiivisuuden voima valjastetaan käyttöön rauhan tilassa. Rauhan tilassa on hyvä askeltaa eteenpäin. Tammipuun terhot putoilevat ja kasvattavat uutta tulevaisuutta. Kuivuneet tammenoksat on uskallettava karsia, että valo pääsee koskettamaan myös juuriamme. Itse ymmärrys tulee lisääntymään ja itsen hyväksyminen kasvaa. Valon kasvua tammipuuhun.

Lämmöllä Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468