Sisäisen Lapsen johdatuksessa

Koska pidän sisäisen lapsiolemuksen eheyttämistä ja yhdistymistä itseen, tärkeimpänä avaimena henkisessä tiessä, avaan Blogini sillä.

Pyrin jatkossa myös avaamaan tätä ja muita aiheita, hoitojen tuoman tiedon kautta sekä oman matkani tuoman kokemuksen pohjalta.

Toivon näin auttavani lukijoita avautumaan ja näkemään, kuinka sielun ohjaus kuljettaa jatkuvasti ja kaiken aikaa, arjessa ja juhlassa. Ulkoinen ja sisäisessä maailma yhdistyvät.  Ei ole eroa mikä on henkistää ja mikä ei.

Valon Kosketus -hoito | Hoitohuone Valokeho

Tällä viikolla näin hoidossa kauniin mielikuvan, kuinka asiakkaan sydämeen nostettiin hänen juuri syntynyt sisäinen lapsi. Oli pyhä hetki nähdä, kuinka ihminen synnyttää itsensä uudelleen ja nostaa lapsi olemuksensa ohjaamaan sydäntään. Se on yksi osa yhdentymistämme omaksi itseksemme.

Hienoa nähdä, että hoito usein todentuu, jollain muotoa ulkoisena tapahtumana. Näin oli myös tässä, kun hänen ystävänsä antoi hoidon jälkeisenä päivänä, hänelle lahjaksi pienen enkelin siivet omaavan lapsen patsaan. Kuin varmennuksen että hoidossa tapahtunut on hänelle totta.

Kauneinta on nähdä sisäisen lapsen loiste silmistä, kun ihminen on yhteydessä tähän osaan itseään.

Oman sisäisen lapsen hoitaminen ja yhdentyminen on usein haasteellinen, koska haavat ovat tämän elämän lapsuuden haavoja. Lapsen haavat ovat yhteydessä vanhempiimme ja sukuumme. Lapsuus ajan elinpiirimme ja läheisiimme. Tarvitsemme aikaa ja kärsivällisyyttä sekä valtavaa lempeyttä, hyväksyntää, anteeksiantoa ja rakkautta itsemme tässä eheytymisprosessissa.

Laitan tähän lopuksi kirjoittamani muistion omasta matkastani sisäisen lapsen olemukseen yhdentymisestäni.

Sisäisen lapsen ohjauksessa

Kun vanha kuori irrottautuu olemuksesta, pääsee sisäinen lapsi vapaammin mukaan uuden olemuksen luomistyöhön. Tapahtuma on herkkää ja ohjaus ihmeiden ilmentymää, jossa opetellaan luottamaan ja näkemään maailmaa lapsen luovuuden ja mielikuvituksen kautta.

Lapsen luovuus on rajaton ja salliva. Sisäisen lapsen luovuus yhdistyy pyhään feminiiniseen puoleemme puhtaasti ja vapaasti. Pyhä Naiseus saa uutta vapautta olemukseen, sillä lapsi ei häpeä tai pelkää vaan ilmaisee itseään aidosti.

Kun Pyhä Lapsi yhdistyy kaikkiin olemuspuoliimme, se vihkii yhteyden Äitimaahan, sen pyhään tietoon, ja kaikkiin sen päällä asuviin olomuotoihin. Luonnonhenget ottavat helpommin yhteyden, kun olemme tietoisesti yhteydessä omaan sisäiseen lapseemme. Sen kautta myös hahmotamme luonnon ihan uudella tavalla. Tähän sisältyy vahva ihmeiden huomaaminen ja luonnon informaation avautuminen.

Pyhä lapsi sisällämme opettaa puhtaan tahtomme ilmentämistä, koska sen halu on eritasoinen kun persoonallamme, joka kantaa alempaa egoamme. Sisäinen tahtomme yhdistyy sieluvaloomme, jolloin esimerkiksi kodin ikävöinti poistuu, koska olemme sillä tasolla kaikki yhtä. Sisäinen lapsi iloitsee yhteydestä sieluvaloon.

Sisäisen lapsen hoitaminen ja eheytyminen on äärimäisen tärkeää ja on tarkkailtava onko lapsi iloinen ja onnellinen. Kun se on tyytyväinen, se on luottavainen ja sillä on levollinen ja hyvä olo. Silloin se luottaa omaan matkaansa ja saa ravintonsa Maalta ja Taivaalta.  Lapselle on kaikki mahdollista ja sen viisaudella voimme yhdistyä kaikkiin uusiin osiimme aikomuksen kautta.

Kun sisäinen lapsi tulee nähdyksi, kuuluksi ja huomioiduksi se alkaa loistamaan. Kun itse huomioi sisäisen lapsen, ulkoisten huomioiden tarve vähenee koska minä olen jo näkyvä ja kuuluva itselleni. Siksi sisäinen lapsi opettaa myös huomioimaan kanssakulkijat, luonnon ja kaiken näkyvän ja näkymättömän. Loppuu vertailu tai itsensä ylentäminen ja alentaminen.

Sisäinen Lapsi opettaa irti päästämistä sekä tässä hetkessä elämistä. Lapselle on kaikki mahdollista ja sen viisaudella voimme yhdistyä kaikkiin osiimme. Koska sisäinen lapsi uskaltaa unelmoida suuresti, se osaa myös päästää irti tulevasta. Se ei takerru menneeseen tai tulevaan vaan elää tässä ja nyt, ainaisessa ihmeessä.

Lapsi opettaa katsomaan luonnon informaatiota, kuinka kaikkeen on kätketty avain ja koodi. Kukat, lehdet, puut, maa, vesi, ilma, tuli ja eetteri. Lapsi opettaa katseen kiinnittämistä symbolisen tarinan ymmärtämisen avuksi. Näin saamme joka hetki opetusta seuraavaan askeleeseen, tunteen ja mielen ohjaukseen. Lapsen katse sinällämme näkyy silmistämme, kun näemme kaiken ihmeenä.

Kun sisäinen lapsi yhdistyy omaan nimeensä, avautuu valtava ilon tunne. Tule riemukas ja kiitollinen olo ja tuntee suuren ylimaalaisen rakkauden valuvan sydämeensä. Siinä on tunne, että taivasvalo on sisällä. Nimi on tärkeä, koska siitä meidät tunnistettaan kaikkialla kaikkeudessa ja tunnistamme sen kautta myös itse itsemme.

Sisäinen lapsi avaa kyvyn nähdä kukkien informaation avautuvan. Se tuo tiedon ja viisauden Pyhästä Naisesta, joka on morsian. Sisäiset kukat avautuvat ja jalokivet virtaavat olemuksessa.

On aika avautua Pyhän Naisen opetukseen ja johdatukseen.

Valon Kosketuksin,
Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. 

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon ja terveyskeskuksen välissä on pieni leikki puisto. Valokehon sisäänkäynti on puistoa vastapäätä.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468