Auringonpurkaus

Nyt voi jo tuntea lämmön lisääntymisen ympärilläsi ja sisälläsi. Auringon tulivoima yhtyy maan tulivoimaan, joka vaikuttaa voimakkaasti koko planeettaan. Koska ihminen on liitossa maan kanssa, nämä auringon purkaus energiat vaikuttavat ihmiskuntaan mutta myös kasvikuntaan ja eläinkuntaan. Ihminen on energiaa ja sydämen syke sykkii sähkö impulsseja. Energia aallot vaikuttavat sähköiseen järjestelmään. Voit tunnistaa tämän nyt kehon eri alueilla, sydämen ja pään erilaisilla tuntemuksilla. Kehosi reakoi uupumuksen ja väsymyksen aaltoina, näihin kosmoksesta tuleviin auringon purkausaaltoihin. Kehosi järjestelmä linjaantuu pikkuhiljaa vakaammin luonnonsykliin. Linjaus vaikuttaa myös maapallon akseliin ja sen kulmaan suhteessa aurinkoon. Ihminen linjaa omaa elämäänsä suoremmaksi ja vakaammaksi sekä luonnollisemmaksi. Luonnollinen rytmi nousee asteittain todemmaksi ja tämä vaikuttaa aikakäsitteisiin.

Kalenterit ja niiden asettamat velvollisuudet kokevat muutoksen. Sovitut tapahtumat muuttuvat. Muistimme käy muutosta ja unohtelemme asioita ja tapahtumia. Aika lentää ja matelee tuntien aikana. Tämä vaikuttaa myös unitasoihin ja voimme olla hyvin väsyneitä, vaikka nukuimmekin hyvin, kun kosmoksen värähtelyt ovat nyt niin voimakkaita. Oman elämän uudenlainen rytmi muokkautuu lyönti lyönnillä kohti sydäntietoisuuttamme, kun maan ja auringon välinen vääristynyt jännite purkautuu. Energialinjamme uudistuvat ja herkistymme energialle ja sen työskentelylle. Tapahtuu muutosta ja oikaisua, joka vaikuttaa hermoihin, jänteisiin ja lihaskalvoihin. Uudenlaiset hermoyhteydet avautuvat ja kehon solut avautuvat siihen aurinkoon, joka sisällänne sykkii.

Planeetta purkaa painetta ja jännittyneisyyttä, jota tämä korjaava muutos aiheuttaa. Sama tapahtuu ihmisessä ja siksi tunne purkaukset, kehon jännitteet avautuvat pikkuhiljaa saaden tilaa ja aikaa. Aikaa sopeutua ja ymmärtää sitä tietoisuutta, joka avautuu solujemme mukautuessa tähän energiaan. Nämä vaikutukset heijastuvat aika käsitteisiin ja voi tuntua, että aika lentää ja asiat unohtuvat. Päivä muuttaa suunnitelmaa ja tulee yllättäviä muutoksia, joihin tulee mukautua. Muisti keskukset ovat myös vaikutuksen piirissä ja saatamme unohdella asioita ja sovittuja tapahtumia. Eilinen päivä on unohdus harson takana. Aamulla herätessä voi miettiä mikä päivä olikaan ja päivä lähtee käyntiin uudenlaisella temmolla.

Alamme linjaamaan elämäämme uudenlaiseen taajuuteen ja joudumme karsimaan ajastamme kuormittavia tekijöitä pois ja näin autamme itseämme. Maaliskuussa Äidin maan ja Isän auringon välinen rakkaudensäde tuo lämmön voimaa, joka sulattaa pois ymmärtämättömyyttä, joita kiireinen elämä on luonut. Rakkaus avaa ymmärryksen, että aika on arvokkain ja miten elämän arvon ymmärrämme.

Kevätpäivän tasaus ja sitä edeltävä täydenkuun päivä kutovat ympärilleen kosmista valoa ja näin ollen auringon säteet ovat kirkkaampia ja värikkäämpiä. Maa maadoittaa auringon purkauksien voimia ja voimme kokea uudenlaisia väri ilmiöitä sisällämme ja taivaallamme. Maaliskuu tuo mukanaan uudenlaisen kevään sisällemme ja luonnollemme.

Lämmöllä Mira

Julkaistu kategoriassa

Kirjoita kommentti

Liity Valokehon listalle!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Osoite : Polttolinja 37, Kuokkala/Jyväskylä . Talo 37 on keltainen, jossa vihreät kaakelit seinässä. Sisäänkäynti talon takaa.

Sisäänkäynti kävelykatu tahkonkaarelta  leikki puistoa vastapäätä. 

Polttolinjalla ja kirkon parkkipaikalla on 4 tunnin kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468