Askeleita valokehoon koulutus varausmaksu

100.00  sis.alv.

Opettelemme tunnistamaan omia energioita ja avaamaan omaa tietoisuutta. Jokaisella jaksolla teemme mm. meditaatioita ja itsehoito harjoituksia ja hyödynnämme erilaisia luovia ja kehollisia menetelmiä. Kokemus kannattelevassa ryhmäprosessissa antaa osallistujalle luottamusta avautua sydämen viisauteen.

Maksamalla varausmaksun 100 € varmistat oman paikkasi pienryhmässä. Koulutuksen loppumaksusta vähennetään varausmaksu. Loppulaskun 455€ voit maksaa myös kolmessa erässä 155 €koulutuksen aikana. Lisätietoja kurssit kohdasta.

Askeleita valokehoon koulutus on luonnollinen ja voimallinen apu edistämään omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkistä kasvua. Kurssi sopii sinulle, jos olet kiinnostunut omasta henkisestä kasvustasi, haluat avata sydäntietoisuuttasi ja tutustua omaan valokehoosi. Oman intuition ja sydämen tien löytäminen sekä omien vahvuuksien ja lahjojen käyttöönotto rikastuttaa aina elämää ja tasapainottaa elämän solmukohtia.

Kurssi perustuu syvälliseen kokemukselliseen oppimiseen. Kurssin aikana osallistuja käy läpi oman yksilöllisen prosessinsa, jonka avulla vapautuu sydäntietoisuuteen ja luovan valon yhteyteen. Perus lähtökohta on läsnäolon harjoittaminen, intuition syventäminen sekä oman kasvuprosessin läpikäyminen. Matkan tekeminen itsetuntemukseen ja avautuminen omille mittaamattomille voimavaroille. Osallistuja opettelee pois suorittamisesta ja kilpailu hengestä, tavoitteena itsensä hyväksymisen tila. Pyrkimys on arvostaa oman elämän haasteita ja mahdollisuuksia sekä ymmärtää niitä oman elämäntarinan kautta.

Askeleita valokehoon koulutus sisältää. Kolmena viikonloppua La klo 10:00-17:00 ja Su 10:00-16:00

Jyväskylässä alkavan kurssijakson päivämäärät:

🧡La-Su 21.-22.9
💙La-Su 26.- 27.10
💚La-Su 23.-24.11

Varausmaksu 100€ vähennetään lopullisesta hinnasta. Lisätietoja koulutuksesta www.valokeho.fi / kurssit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Askeleita valokehoon koulutus varausmaksu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Askeleita valokehoon koulutusAskeleita valokehoon koulutus varausmaksu
100.00  sis.alv.
Scroll to Top