Valokehon blogi & tapahtumat

Valokehon työpaja kurssi

Kesäkuun keskiviikkona 12.6 on Valokehon työpaja. Tuemme avautumista sisäiselle morsiamelle. Pyhä feminiininen energia on voimakkaammillaan ja muutos vaikuttaa kehomme ja tunne- ja mielentaajuuksiimme.

Työpaja on keskiviikkona 12.6 Klo 10:00-14:00.
Ota mukaan rennot vaatteet sillä teemme kehoa avaavia lempeitä liikkeitä. Luovan työn välineet löytyvät huoneelta.

Pyhä feminiininen valo vaikuttaa planeetallamme voimallisesti ja sen vaikutukset tuntuvat kehossamme. Ymmärrys tämän ajan vaikutuksiin lisää itsetuntemustamme.
Luento sisäisen morsiamen synnystä ja vaikutuksesta.  Luonnon muutoksen energia synnyttää myös luonnon sisällämme puhkeamaan omaan ainutlaatuiseen kukkaloistoonsa. Valokehon uudet luomisen säteet ilmentyvät hoitamaan ja avaamaan kohtuvoimaamme.
Sisäiset haavat kehostamme saa elämän palsamia ja uudet nestevirrat pääsevät virtaamaan.

Tule mukaan avautumaan ja oivaltamaan oman olemuksen luovasta elämää synnyttävästä voimasta sisälläsi. Ihmeellinen sisäinen morsian syntyy luontoomme. Kokemuksellinen ymmärtäminen vahvistaa itsetuntemustamme. Yhdessä kokemisen ja jakamisen ilo eheyttää naiseuden haavoja ja eheyttää sukulinjojen taakkaa.

Ilmoittaudu mukaan ajanvarauksen kautta, Valokehon työpaja.
Työpajan hinta on 48€ joka sisältää alv 24%, tee ja pientä purtavaa, luovan työn välineet ja jaettavat materiaalit luennosta sekä ohjaukset. Ota omat eväät mukaan tai ruokatauolla voi käydä Kuokkalan keskustassa.
Työpaja maksetaan paikanpäällä kortti tai käteinen.
Tämä on osa uutta kokonaisuutta joka ohjaa meitä kohti valokehomme syntyä. Olen iloinen että tulen sinut täällä kohtaamaan ja jakamaan tätä muutosajan ihmettä sisällämme.
Lämmöllä Mira

Shopping Cart
Scroll to Top