Valokehon blogi & tapahtumat

Valokehon sydäntietoisuus työpaja

Valokehon sydäntietoisuus työpaja kesällä 

Kesällä alkava Valokehon sydäntietoisuuden työpaja on kahtena kesä lauantaina 8.6 ja 6.7  klo 10:00-14:00.  Tutkimme valokehon energeettistä puolta yhdistäen sen kehotietoisuuteen, lisäksi teemme luovia ja liikkeellisiä harjoitteita.

Sydäntietoisuus ja valokanava on lähtökohta ja ydin valokehomme avautumiseen. Sydäntietoisuuden avautuminen antaa välineitä tutustua itseen ja elementteihin itsessämme. Intuitio on luovan mielen väline. Intuitio vaatii läsnäolon ja luottamuksen sisäiseen tilaan. Intuitio herää asteittain hiljaisuudessa sydämen avautuessa.

Ihmissydän on se pyhä portti, minkä kautta sisäinen valon maailma avautuu. Tuon portin avaimet Rakkaus ja Myötätunto. 

Työpajassa teemme lempeitä kehoa avaavia liikeharjoituksia. Liikkeiden tarkoituksena maadoittaa ymmärtämämme oivallus kehon uudistuviin hermo ja aistiverkkoon. Teemme intuitiivista luovaa maalaamista. Luovan työskentelyn tarkoitus on tuoda sisäistä kuvaa ulkoiseen, konkreettiseen maailmaan. Saamme tutustua sisäisen maailman tuomaan viisauteen itsessämme. 

Ilmoittaudu mukaan ajanvarauskalenterin kautta tai mira@valokeho.fi. Samalla ilmoittaudut molemmille kerroille. 

Syömme yhteisen keittolounaan joka kuuluu työpajan hintaan. Myös kaikki materiaalit- sekä luovan työn välineet kuuluvat työpajaan. Työpajan hinta yhteensä 112 sis alv 24%.

Tervetuloa mukaan syventämään omaa sielunsydän yhteyttä. 

Lämmöllä Mira Shopping Cart
Scroll to Top