Skip to content

Tapahtumat

VALOKEHO

Tapahtumat ja Työpajat

Sydäntietoisuuden avautuminen

Sydäntietoisuuden herääminen on näkökulman muuttuminen ulkoisesta-sisäiseen. Ihmissydän on ovi, joka kautta sisäinen valo avautuu. Ovi avautuu asteittain monenlaisilla avaimilla. Yksi avain myötätunnossa. Myötätunto ensisiaisesti itseä kohtaan, silloin myötätunnon energia leviää myös toisille.Tämä herättää sydämessä iloa ja yhteenkuuluvuutta. Rakkaus herää ja aukeaa sydämessä. Tämä sydänenergia aktivoi valokehossa valokanavan ja siinä olevat energiakeskukset. Kehon energiaradat ja heijastepisteet aktivoituvat uudella tavalla koko kehossa.

Yhteenkuuluvuuden tunne alkaa liittämään itsen olemuspuolia toisiinsa. Erillisyyden tunteiden läpikäyminen alkaa, niin sisäisesti kun ulkoisesti.
Yhteenkuuluvuuden energiakattaa paljon informaatiota ja näkökulmia. Jos katsotaan fyysisen anatomian kautta, huomataan, miten kaikki kehon toiminnot ovat yhteistyössä toistensa kanssa. Tiedämme miten kädet, yläselkä ja niskahartia vaikuttavat yläkehon liikkuvuuteen. Miten koko rintakehä vaikuttavat hengitykseen. Ja sydämen kykyyn pumpata Verta ja kuljettaa keuhkojen tuottamaa happea, koko keholle. Fyysisesti tämä tapahtuu kaikilla. Elämme kyllä, mutta onko se elossa olemista. Sydäntietoisuuden herätessä, tulee kysymys onko elämä tässä? Onko elämä tälläinen? Elän ja kuole?

Sydäntietoisuuden kautta katsottuna fyysistä anatomiaa, sydän ja keuhkot, ovat tärkeitä kumppaneita toisilleen.
Sydäntietoisuuden herätessä tulee tahto liittyä itseen ja toisiin uusin tavoin. Syvemmin, rohkeammin ja sydämellisemmin, myötätunnon avulla.

Henki ja hengitys liitetään esoteerisessa näkökulmassa toisiinsa. Hengitys on hengen kulkua kehossa. Kun sydäntietoisuus herää liitämme, myös sydämen henkeen. Kun sydäntietoisuus herää, ymmärrämme miten fyysisyys henkistyy.
Sydäntietoisuuden herätessä aktivoituu valokanava, joka fyysinen ilmennys on selkäranka. Samalla käsien valovirrat aktivoituvat ja sisäinen valo alkaa virrata käsiemme kautta. Ohjaamme sydänenergiaa käsiemme kautta elämäämme. Mihinkä tartumme ja mistä päästämme irti.
Kehon tietoisuus herää uudella tavalla. Käsien meridiaanikanavat aktivoituvat uudella tasolla. Elämme sydämestämme ja henkemme hengittää.
Rintakehä saa tilaa ja olemuksemme lisää voimaa ilmentää itseä ja elämää. Valokehomme alkaa yhdistymää ja tekemään yhteistyössä. Elinten tietoisuuskentät heräävät ja yhdistyvät uudella tavalla toistensa verkostoihin.
Koska kaikki tapahtuu asteittain sydämen valo-ovi avautuu aste asteelta. Käymme erillisyyden ja myötätunnon teemoja pitkin matkaa, aika-ajoin. Valokehomme järjestelmän avautuu asteittain oman elämämme myötä. 💗Sydämellä Mira 🤲

Sydäntietoisuuden herääminen ja vahvistaminen viikonvaihde
La 16.11 Klo 10:00-15:00 ja Su 17.11 Klo 10:00-15:00

Avaudumme sydänyhteydelle, jonka avulla sydäntietoisuus aktivoituu. Tämä avaa valokanavaa sydämen ja korkeimman itsen välille. Tutustumme valokanavaamme meditoiden ja luovien- sekä kehoharjoitteiden avulla.
– Tutustumme selkärankaan ja valokanavan toimintaan ja hoitoon.
– Avaamme energianvirtauksia sydämen kautta käsiimme, jolloin omat hoitavat energia virtaukset aktivoituvat ja vahvistuvat.
– Opettelemme ottamaan valoenergiaa käyttöömme.
– Opettelemme ohjaamaan valoa käsiemme avulla omaan Valokehon järjestelmäämme.
– Tutustumme käsien yin/yang meridiaanilinjoihin ja niitä avaaviin akupisteisiin.

Kurssiviikonloppu sopii kaikille jotka
– ovat kiinnostuneet sydämenavautumisesta.
– kaipaavat liittyä syvemmin itseensä.
– haluavat voimistaa myötätuntoa ja rakkautta sydämessään
– tahtovat avautua läsnäololle
– kanavoida korkeavärähteistä valoa.

Lauantaina on ruokatauko klo 12-13:00,jolloin voi syödä omia eväitä tai käydä keskustassa syömässä.
Sunnuntaina ruokatauko on klo 12-12:30 jolloin syömme yhteisesti keittolounaan, joka kuuluu kurssiviikonlopun hintaan. Kasviskeitto on maidoton ja gluteeniton.
Kurssiviikonlopun hinta 133€ sis alv 24% ja kurssimateriaalin, ohjauksen sekä Su keittolounaan.

Ilmoittautumiset mira@valokeho.fi viimestään 10.11 mennessä.
Paikka Hoitohuone Valokeho, Polttolinja 37, Kuokkala

 

Valon Kosketus -hoito | Hoitohuone Valokeho
Invalid Email

Ole hyvä ja lue Valokehon tietosuojaseloste huolella.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Uusi osoite : Polttolinja 37, Tahkonkaari Kuokkala/Jyväskylä

Sisäänkäynti Tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon vieressä on pieni puisto. Valokeho on puistoa vastapäätä Tahkonkaarella.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468

Scroll To Top