Skip to content

Eteeriset öljyt

Luonnon voimaa ja hyvinvointia eteerisillä öljyillä.

Eteeristä öljyä saadaan kasvien juurista, kukista, puista, siemenistä ja lehdistä höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Jokaisella kasvilla on ainutlaatuinen kemiallinen koostumus.

Kun öljyjä käytetään paikallisesti iholle, ne imeytyvät nopeasti verenkiertoon ja sitä kautta soluihimme. Öljyjä sisään hengittämällä ja hajuaistin kautta öljy vaikuttaa tunnekeskukseemme. Tunnekeskus vaikuttaa rentoutumiseen ja virkistymiseen tunteeseen kehossa ja mielessä.

Kasvien solurakenne on hyvin lähellä ihmisen solurakennetta, jonka vuoksi meidän kehomme vastaanottaa eteeriset öljyt hyvin. Pienen molekyylirakenteensa vuoksi se pääsee hyvin soluihin niiden hyödyksi ja tueksi.

Voimme käyttää eteerisiä öljyjä oman terveytemme ja hyvinvointimme tukemiseen monilla eri tavoilla!

Voit käyttää eteerisiä öljyjä:

– tukemaan fyysistä hyvinvointiasi ja immuniteettia,
– puhdistamaan ja raikastamaan kotiasi tai työpaikkaasi hengitysilmaa.
– elvyttämään ja ravitsemaan ihoasi ja kehosi soluja.
– rentouttamaan tai virkistämään oloasi,
– avuksi luomaan syvempää henkistä tietoisuutta.

Aromahieronta on rentouttava hoitomuoto, joka vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Aromahieronta on lempeä, rentouttava koko vartalon hoito. Hoidon aluksi valitaan mieleisesi tuoksu tai tuoksusekoitus hierotaan. Saat rentoutua hellässä hieronnassa ja nauttia tuoksuista.  Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein.

Voi myös tutustua öljyihin ostamalla niitä Valokehon verkkokaupasta tai Valokehossa käyntisi yhteydessä. Aroma öljyihin pääsee tutustumaan myös Valokehon hoitojen yhteydessä.

Laventeli: Laventeliöljy on suosittu öljy iholle. Sen tuoksu rauhoittaa ja antaa lohtua.
Sitruuna: Se on terveyttä edistävä ja puhdistava ja elävöittävä öljy. Kohentaa mielialaa ja raikastaa myös diffuuserissa käytettynä.
Piparminttu: Piparmintun eteerisellä öljy on virkistävä. Se tukee maksan, lihasten, hengitysteiden ja ruoansulatuksen toimintoja.

Rosmariini on yrtti jolla luonnollisesti esiintyy ainesosia eukalyptolin ja alfa-pineenin, jotka saattavat edistää yleistä hyvinvointia. Energisoivana öljynä se voi auttaa lisäämään tarkkaavaisuutta, kun olo tuntuu väsyneeltä. Se on myös suosittu ainesosa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa.

Fenkoli öljy höyrytislataan murskatuista fenkolin siemenistä, ja se tunnetaan ainutlaatuisesta lakritsinkaltaisesta maustaan.  Se tukee ruoansulatusta ja saattaa tukea hengityselimistön optimaalista toimintaa.

Mandariini öljy on raikas ja kirpeä lisä keittiön maustekaappiin. Tangerine on rauhoittava eteerinen öljy. Se helpottaa ajoittaista hermostuneisuutta ja piristää mieltä. Se sisältää myös runsaasti luontaisesti esiintyvää d-limoneeni-antioksidanttia. Auttaa suojaamaan oksidatiiviselta stressiltä. Auttaa suojaamaan kehoa vapailta radikaaleilta.

Invalid Email

Ole hyvä ja lue Valokehon tietosuojaseloste huolella.

Hoitohuone Valokeho logo

Ole yhteydessä!

Haluatko tietää lisää koulutuksista, hoidoista tai meditaatiosta? Kysy rohkeasti!

VALOKEHO
Uusi osoite : Polttolinja 37, Tahkonkaari Kuokkala/Jyväskylä

Sisäänkäynti Tahkonkaarelta. Kuokkalan kirkon vieressä on pieni puisto. Valokeho on puistoa vastapäätä Tahkonkaarella.

Polttolinjalla on 4 tunnin  kiekkopaikkoja.

mira@valokeho.fi
050 402 4468

Scroll To Top